Собственикът на ПИМК Илиян Филипов заяви, че довечера ще извади

...
Собственикът на ПИМК Илиян Филипов заяви, че довечера ще извади
Коментари Харесай

Филипов: Без писмо днес спирам дейностите по Колежа! Зико: Ще го получи след два дни

Собственикът на ПИМК Илиян Филипов съобщи, че тази вечер ще извади строителите и техниката от стадион „ Христо Ботев ”, в случай че до края на деня не получи възлагателно писмо  от Община Пловдив.
Прочетете още
„ До момента са осъществени действия за  36 029 000 лв., като с тази сума се изчерпва предоставеното от Община Пловдив. За да продължа да работя Община Пловдив би трябвало да ми разпореди действия за строителството за 5,3 млн. лв., колкото бе гласувано на Общинския съвет. Аз без това писмо не мога направя нищо повече, тъй като ще наруша закона ”, съобщи Илиян Филипов. Той изясни, че от една седмица търси някой в Общината, който да ми подпише писмото, а всички подвигат плещи.  По думите му на никое място в решението на Общинския съвет за спомагателните средства, както и за комисиите, не се загатва, че възлагателните писма би трябвало да минават през утвърждение в тях. Още повече, че това го няма нито в закона, нито в контракта сред Община Пловдив и ПИМК.

Кметът Здравко Димитров съобщи пред TrafficNews, че компанията реализатор, ще си получи писмото след два дни.

„ Трябва да изпълняваме решенията на Общинския съвет. Двете комисии към този момент са образувани, като на едната отпред е Величко Родопски, а на другата Георги Титюков. На втори март ще заседават комисиите и ще се опитаме да извадим възлагателното писмо още същия ден. Не мисля, че два дни е съдбовно, няма смисъл от в допълнение напрежение ”, съобщи градоначалникът.

Очаквайте детайлности!

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР