Собственикът на носителя на Купата на България по футбол Локомотив

...
Собственикът на носителя на Купата на България по футбол Локомотив
Коментари Харесай

Крушарски навлиза и във волейбола

Собственикът на носителя на Купата на България по футбол Локомотив Пловдив Христо Крушарски е решил да влезе и в родния волейбол, написа PlovdivDerby.com.
 Христо Крушарски: Готвим нахлуване с комари против Спартак Търнава
Босът на футболния клуб от " Лаута " е удостоверил за желанията си.
" Да, ще оказа помощ ", декларирал предприемачът, запитан влиза ли във волейболния клуб.

В четвертъкт вечерта футболният Локомотив направи превъзходен подарък на последователите си по случай своя 93-тия рожден ден на клуба. " Железничарите " завоюваха с 2:0 против словашкия Спартак Търнава във втория квалификационен кръг на Лига Европа. За Локомотив това бе завръщане в евротурнирите, както и първи мач на " Лаута " на европейска сцена.

След срещата Христо Крушарски, който изгледа срещата в компанията на президента на волейболния клуб Петър Узунов, съобщи, че предвижда нова победа в реванша - този път с 4:0. След това разгласи, че разноските по евроучастието на отбора ще покрива кметът на Пловдив, който е направил такова заричане.

В същото време стана ясно, че Крушарски е дал единодушието си на треньора Бруно Акрапович в отбора да бъдат привлечени още двама нови футболисти, с цел да се ускори конкуренцията. Треньорът работи интензивно по намирането на още един вътрешен халф и десен халф-бек.

Изкаралият проби при започване на седмицата немец с португалски корени Ридел Монтейро не е оправдал упованията. Той си е отпътувал в сряда, а през вчерашния ден Бруно Акрапович му се е обадил, с цел да му каже окончателното си решение, че няма да го притегли на " Лаута ", оповестява " Меридиан мач ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР