Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев говори след успеха на орлите

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев говори след успеха на орлите
Коментари Харесай

Домусчиев: Играем с 8-9 човека, трябва да вземем мерки

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев приказва след триумфа на „ орлите ” за Суперкупата против Локомотив Пловдив. Шефът на разрадчани предизвести, че е нужно тимът да се стикова бързо и се надява това да се случи, като съобщи, че не може да се чакат чудеса в идващите дни. Същевременно Кирил Домусчиев подчертава, че на моменти тимът е играл с 8-9 индивида, откакто това е било очевидно по системите, с които играят футболистите. Това съгласно благодетеля на шампионите не е обикновено.

„ Това беше една добра, да кажем " контрола ". Все отново „ контрола ”, която има някакъв залог и е много по-различна от видяното в Австрия. Смятам, че за другарски мач е добре ”, стартира Домусчиев пред медиите на Националния стадион " Васил Левски ".

„ Всеки се тормози от грешките в отбрана и се надявам да не ги забележим против Ференцварош. Дано да вземат ограничения. При всички положения трябваше да има възобновяване в състава, не можеше да сме най-старият тим в Европа. На моменти играхме с 8-9 индивида. Има GPS-и, куп системи и се вижда кой какъв брой се влага по време на мач. Някой може да имат предпочитание, само че като не могат… какво да създадем ", подчертава шефът на " орлите ".

„ Нямаме точни цели в този момент. Трябва да си довършим селекцията и да вземем играчи, които дават отговор на нашата класа, а това не е елементарно. Най-лесно е да напазаруваш свободни сътрудници. Или клубовете не желаят да ги дават играчите, или играчите не желаят да идват. България не е най-атрактивната дестинация в Европа. Локомотив Пловдив ни се опънаха, играха мъжки момчетата. Те имат доста сходен жанр на бъдещия ни противник - Ференцварош ", продължи той.

„ Ще би трябвало време и всичко зависи какъв брой бързо ще се стикова тима с новите. Стефан Баджи към този момент има работна виза. Надявам се, че ще стартира ускорено да тренира, само че ни би трябвало време да тренира с тима. Жоржиньо се завръща също. Работим по селекцията. Важно е тази година да изградим мощен тим и колектив, което няма по какъв начин да стане от през днешния ден за на следващия ден. Може да съберете най-големите звезди и да ги победи несъвършен тим. По-важното в този момент за нас е стилът и играта на Лудогорец. Дали ще влезем в групите на Шампионска лига или Лига Европа, зависи от Господ ".

„ Не мога да ви кажа по кое време да очаквате идващ трансфер. И аз не знам по кое време да го чакаме. Конкуренцията не я виждам, по какъв начин да я виждам. Ние си гледаме нас. Искаме да изградим мощен състав при нас, и то в Европа. Ако е мощен там, тук няма да имаме конкуренция. Въобще не ме интересува кой какви играчи е взел, митове от втора, трета или четвърта дивизия. Гледаме си нашия тим ”, приключи Кирил Домусчиев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР