Собственикът на Лудогорец и член на Изпълнителния комитет на БФС

...
Собственикът на Лудогорец и член на Изпълнителния комитет на БФС
Коментари Харесай

След 1:1 с "Черно море": Домусчиев настоява за VAR в Първа лига

Собственикът на " Лудогорец " и член на Изпълнителния комитет на БФС Кирил Домусчиев упорства за въвеждане на VAR в българския футбол. Според него системата ще бъде потребна и няма да има " клубове, които са ощетявани от " Кабаковците ".
" Черно море " спря " Лудогорец ", първенците с искания към съдийството Разградчани стигнаха единствено до тъждество 1:1 вкъщи
Реакцията на Домусчиев във " Facebook " пристигна след дуела на първенците с " Черно море " в събота, приключил 1:1. В края на дуела в Разград гол на Клаудиу Кешеру не беше приет поради нарушаване против вратаря на гостите от Варна.

" Снощи гледах мача " Манчестър Сити " - " Манчестър Юнайтед " и си мисля какъв брой потребен ще е ВАР за българското състезание. Тогава няма да има клубове, които са ощетявани от " Кабаковците "! Няма да има и сълзи в очите на футболисти и треньори. Докато съм член на Изпълкома, ще упорствам за ВАР на всички игрища в България. Нека футболът спечелва ", написа Кирил Домусчиев във " Facebook ".

След мача първенците упрекнаха рефера Георги Кабаков в преднамерено съдийство. От " Лудогорец " претендираха освен за анулиран гол, само че и за неотсъдена дузпа за игра с ръка на футболист на " Черно море ".

Изпълнителният шеф на клуба Ангел Петричев даже изиска Кабаков повече да не управлява срещи на тима.

" Не желаеме повече Кабаков за арбитър в мачове на " Лудогорец ". Виждаме преднамереност в отсъжданията му към този момент в няколко следващи мача против нашия тим и заради тази причина и в полза на феърплея бихме желали повече да не управлява наши дуели ", сподели Петричев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР