Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев говори преди старта на

...
Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев говори преди старта на
Коментари Харесай

Собственикът на Локомотив София плаща от джоба си за осветлението на стадиона

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев приказва преди старта на лятната подготовка на отбора. Босът на " железничарите " призна, че е изтеглил персонален заем от 615 000 лв., с цел да оправи осветлението на стадион " Локомотив ", защото не е получил никаква помощ от страната.

Василев не пропусна и тематиката със слабото показване на националния тим и сподели, че до момента в който футболистите залагат на татуировки, обеци и прически, резултатите ще са такива, написа БЛИЦ.

" Очаква ни по-добър сезон от предходния. Мисля, че бях задоволително предан към Иван Колев, както и той към мен. 2 години са задоволително дълго време за работа. Търся нещо ново и по тази причина се стопирах на този екип. Надявам се сезонът да бъде добър, тъй като на Локомотив не му отива да играе в групата на изпадащите.

Имахме доста проблеми и не можехме да излезем в най-благоприятен състав. Това докара до няколко загуби, които се отразиха на класирането. Малка е почивката до идващия сезон. Другият месец започваме шампионата и се надявам, че ще притеглим положителни попълнения ", показа Василев.

Той разяснява осветлението на стадиона в " Надежда ", както и възможното завръщане на тима в своя дом.

" Важното е, че изкопахме дупките за осветлението. Това е задоволително, дано треперят. От кого да получим помощ? Къде е страната? Аз съм рекордьор по тъпота на Гинес. С персонални средства да оправям осветлението на държавна земя. Да изтегля персонален заем - това ли е вероятността на българския футбол?

Видяхте нощес по какъв начин играха тези момчета. Кой е отговорен? Ние или вие играете? Иначе татуировки, обеци, прически - всичко е ужасно. Това е резултатът.

Изтеглил съм персонален заем в размер на 615 000 лв. с Данък добавена стойност. Надявам се, в случай че не за първия, то за втория мач да се върнем вкъщи. Ние даваме персонални пари за държавна земя. Локомотив (София) е институция - това ще се разбере, когато нашата аудитория се завърне.

Всички ще видят, че тя не е един асансьор, както се твърди. Тук няма да има място по трибуните. 323 000 лв. ми е коствал наемът на стадион “Васил Левски” за предходната година. Локомотив (София) ме е основал като човек. Животът ми е минал тук. Имам огромно сърце и страстите ме водят. Това е разликата от мен и останалите ", показа Иван Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР