Собственикът на Левски Спас Русев е взел окончателно решение за

...
Собственикът на Левски Спас Русев е взел окончателно решение за
Коментари Харесай

Русев реши: Роси и Обертан остават и през пролетта

Собственикът на Левски Спас Русев е взел дефинитивно решение за бъдещето на треньора Делио Роси и звездата на отбора Габриел Обертан. Босът е решил, че двамата би трябвало да останат на “Герена” и напролет и да оказват помощ на тима да реализира огромните си цели, твърди “Нов спорт”.

В последните седмици все по-усилено се спекулира с бъдещето на италианския експерт и френския плеймейкър. За първия се говореше, че може да бъде уволнен поради незадоволителните резултати на “сините”, до момента в който вторият се очакваше да бъде продаден, като към него има сериозен интерес от чужбина. Русев обаче е преченил, че ще е неточност да се раздели с тях с оглед, че на Левски предстоят цели пет мача с ЦСКА-София, като изключително значими ще са двата конфликта за Купата на България, където “сините” са се прицелили в трофея. На “Герена” не са печелили купа от 8 години насам и се надяват тази година това да се промени.

Освен това Русев се чака да развърже кесията и да докара още 2-3 класни попълнения в Левски през зимната пауза, с цел да може тимът да бъде конкурентноспособен на Лудогорец и ЦСКА-София в борбата за купата. На “Герена” към този момент дебаркира Аймен Белаид, който се надява да възроди кариерата си и да си завоюва място в националния тим на Мароко за международното състезание в Русия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР