Собственикът на Левски – Наско Сираков, говори по всички актуални

...
Собственикът на Левски – Наско Сираков, говори по всички актуални
Коментари Харесай

Наско Сираков от Бургас: С удоволствие ще прехвърля акциите при 20 000 левскари

Собственикът на Левски – Наско Сираков, приказва по всички настоящи тематики към клуба по време на откриването на новия магазин на „ сините” в Бургас.

" Това е един от методите тимът на Левски да доближи до оптимален брой последователи. С най-голямо наслаждение бихме подали ръка на всеки, който идва при нас с най-чисти мисли. Не сме го избрали ние Бургас. Те пристигнаха при нас и концепцията ни сграбчи от първия миг. При всички положения ще има още приятни изненади за нашите почитатели. Усещам ежеминутно невероятната поддръжка на нашите почитатели. Благодарение на тях стигнахме до тях и се надявам, че ще продължим и ще изведем Левски там, където му е мястото”, стартира Сираков пред медиите.

" Имаме почти информация за Георги Миланов. Надяваме се на следващия ден към този момент да я потвърдим. Положителното е, че не е най-тежкото - кръстните връзки. Възстановяването му ще е сред 30 и 50 дни.

„ Аз съм го декларирал още преди година и половина, че за мен това е като задача. Левски би трябвало в един миг да бъде тим на почитателите. Разбира се не би трябвало да се прибързва и да се прави принудително нещо. Подкрепяме концепцията и аз, и Мъри, само че всичко зависи от интензивността на нашите почитатели. Искаме това да доближи до голяма част от " сините " последователи. Само тогава ще има своя смисъл. При 20 000 левскари ще трансферира акциите с голямо наслаждение, само че не желая да дефинирам броя. Казах на всички почитатели на срещата, че 20 глави мислят по-добре от една. Аз не желая да дефинирам броя на почитателите и парите, които ще дават. Притежателите на членски карти - всеки да си каже мнението. Не бих се заел аз да дефинирам тези неща”, продължи той.

„ По принцип ще има срещи с последователи, а какъв ще е форматът на диалози аз не мога да кажа. Повече ги приемете като рестарт на акцията за членски карти. Аз съм удовлетворен от всичко, което вършат нашите последователи.

" Все още се нуждаем от свежи средства, само че мога да ви уверя, че в клуба се работи всекидневно по тази тематика. Водят се диалози с рекламодатели и спонсори и ще има много такива в бъдеще, гарантирам”.

След Нова Година почитателите ще гледат напълно друг Левски, а от лятото Левски ще се бори на всички фронтове. Аз желая повече от почитателите Купа. За мен Купата постоянно е била десерт, а главното ястие е шампионската купа - до две години ", приключи Сираков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР