Собственикът на къща във Флорида беше ужасен да открие човешки

...
Собственикът на къща във Флорида беше ужасен да открие човешки
Коментари Харесай

Собственик на жилище прави ужасяващо откритие, след като открива „пръсти на краката, стърчащи от земята“ по време на ремонт

Собственикът на къща във Флорида беше ужасяващ да открие човешки остатъци в градината си, откакто видя почернели „ пръсти на краката, стърчащи от земята “, до момента в който възобновяване.

Мрачното изобретение се случи малко преди 19:00 часа в сряда, 13 март, в частен дом, предлаган чартърен, споделиха чиновници на реда. Съобщава се, че притежателят на къщата работел в градината, когато се натъкнал на пръстите на краката.

Докато полицията работи, с цел да откри на кого е принадлежало тялото и по какъв начин е умряло, дамата, която също работи в парцела, е описала момента, в който е открито тялото. „ Работехме вътре в къщата и тогава притежателят пристигна при нас и сподели: „ Хей, тук има нещо. Трябва да се обадим на 911. Казах ОК. Бях потресена “, сподели тя пред News4Jax.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Сблъсък сред Байдън и Нетаняху, наименуван „ парещ въздух “, защото Съединени американски щати могат да сложат завършек на войната, само че не употребяват решителен „ лост за въздействие “

Жената, която не пожела да бъде разпозната, разказва, че е ви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР