Собственикът на efbet Цветомир Найденов закова с неудобни въпроси за

...
Собственикът на efbet Цветомир Найденов закова с неудобни въпроси за
Коментари Харесай

Найденов закова Божков и бТВ с въпроси

Собственикът на efbet Цветомир Найденов закова с неуместни въпроси за бТВ укриващия се в Дубай милиардер Васил Божков. Найденов съобщи, че има задоволително доказателства, с цел да покаже в съда всички медийни зависимости сред малкия екран и олигарха, против който има 18 повдигнати обвинявания.

ВИЖ ОЩЕ: bTV много се изнерви около Божков

В обществените мрежи главният очевидец против Божков разяснява и странното дело, заведено му от бТВ за уронване на престижа, макар че самите те признаха за околните връзки сред Божков и притежателят на медията Флориан Скала.

Ето какво написа Найденов:

БТВ ще би трябвало да отговори за какво съвсем два месеца не направиха нищо за сигналите за убийствата на Васил Крумов Божков и укриването на големи пари от налози. БТВ да питат Черепа за какво ми споделя, че Флориан Скала му е другар. БТВ да опишат дали и ЗАЩО Флориан Скала е воден при Бойко Борисов от обвинения Васил Божков? Не последно място, БТВ да вземат да изслушат записа отново от Спортал, че там за Куршвел приказвам за напълно друго лице. За мен ще е чест да извадя на показ в Съда всички медийни зависимости към Черепа. Има и още...

В различен собствен пост в обществената мрежа Найденов не пропуща да се обърне и към Божков, като го разруши за анкета дали да прави партия.   " Добро утро! Васил Божков - Черепа за през днешния ден вероятно е подготвил Анкета за смяна в Конституцията. Ще желае да се вкарат текстове в Конституцията, че за Президент на България могат да се избират лица направили до 5 убийства, 100 изнасилвания и 15 поръчкови побоя ”, написа Найденов във феусбук.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР