Собственикът на детска книжарница за черни в Роли, Северна Каролина,

...
Собственикът на детска книжарница за черни в Роли, Северна Каролина,
Коментари Харесай

Детска книжарница за чернокожи в Северна Каролина затваря заради предполагаеми заплахи

Собственикът на детска книжарница за черни в Роли, Северна Каролина, сподели, че затваря порти по-малко от година след отварянето й, тъй като на закани с принуждение.

Магазинът, наименуван Liberation Station Bookstore, беше първият по рода си в общността, притежателят Виктория Скот-Милър написа в обява в Instagram, обявявайки, че закрива първото си и само място за продажба на дребно.

Тя разказа какъв брой предизвикателство е било да съчетае „ голямата наслада “, която е изпитала да служи на общността, със „ закани за принуждение “, в това число смъртни закани и писма с ненавист, които съгласно нея заплашват магазина и заплашват сигурността на фамилията й риск.

В изключително стряскащ случай, тя написа в Instagram, обаждащ се в детайли какво носи синът й, до момента в който беше самичък в магазина, сподели тя.

„ През последните 8 месеца се борихме с голямата наслада да служим на нашата общественост и многото благословии, които получихме, които ни разрешиха да продължим да задвижваме тази работа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР