Собственикът на автобуса, сниман с дете зад волана коментира пред,

...
Собственикът на автобуса, сниман с дете зад волана коментира пред,
Коментари Харесай

Нямало пътници в автобуса, чийто волан въртя малко момченце а АМ Тракия

Собственикът на рейса, сниман с дете зад кормилото разяснява пред, че момчето няма роднинска връзка с лидера, който му е разрешил да седне в скута му. В неделя видео с рисковото шофиране по Автомагистрала " Тракия " възмути обществените мрежи.

Оказа се, че транспортното средство е благосъстоятелност на компания, която се обитава в пловдивското село Ягодово. Управителят е безапелационен, че ще накаже дисциплинарно своя чиновник, който другояче досега е бил безупречен.

" Това, което се случи, е извънредно недопустимо и извънредно. В рейса не е имало пасажери, когато се случва това с детето. Не мисля, че е естествена постъпката на водача. Става дума за дълготраен чиновник без никакви прегрешения. Не мога да разясня друго ", сподели Илиян Шаханов, притежател на рейса, пред bTV.

Автобусът е закупен " втора употреба " от Германия и носи към момента марката на локална превозваческа компания. В него не е имало пасажери, когато зад кормилото му се е оказало малолетно дете.

От компанията са безапелационни, че държанието на техния чиновник е недопустимо.

В момента полицията се пробва да притегли създателя на клипа да даде свидетелски показания. Ако това не се случи, е малко евентуално водачът, позволил нарушаването, да получи акт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР