Собственик на Tesla Model 3 от кибуца Мефалсим в Израел

...
Собственик на Tesla Model 3 от кибуца Мефалсим в Израел
Коментари Харесай

Колата, която спаси живота на човек в Израел

Собственик на Tesla Model 3 от кибуца Мефалсим в Израел е оживял след офанзивата на Хамас, като заслугата за това е най-много на...неговия електрически автомобил, заяви локалното издание Walla, представено от международните уеб сайтове за коли.

Минути откакто групировката нахлува в селищата, ситуирани покрай линията Газа, гражданин на кибуца Мефалсим е извикан да се причисли към локалния отряд за незабавни случаи. Той се качва в своята Tesla и потегля към сборния пункт, само че по пътя е нападнат от терористите, придвижващи се с пикап.
 Снимка 390803
Източник:

Нападателите стартират да стрелят с автомати " Калашников " и с картечница, като раняват водача на електрическия автомобил в ръката и главата.
 Tesla Model 3 завладя и Европа
Tesla Model 3 завладя и Европа

Електромобилът изпревари съперниците Mercedes-Benz C-Class, BMW 3-Series и Audi A4

Те явно не са наясно, че против тях се движи електрически автомобил и се целят в предната част на колата, надявайки се да уцелят мотор, както и в задната, където считат, че се намира резервоарът за гориво.

Шофьорът усеща, че е съществено ранен и поема към болничното заведение в Беер Шева. Неговата Tesla Model 3 Performance AWD е със спукани гуми и все пак и посредством автопилот съумява да " избяга " от терористите, като на моменти развива над 150 км/ч. Преследващият пикап не съумява да настигне колата и се отхвърля.

В последна сметка електрическият автомобил доближава до болничното заведение, където неговият притежател е опериран по неотложност и животът му е отвън заплаха. Автомобирът е надупчен с над 100 патрона.

Оказва се, че Tesla Model 3 освен избавя живота на мъжа, само че и оказва помощ на брачната половинка му да разбере къде се намира раненият посредством известие в приложението на колата, което е задействано, когато тя стигна до болничното заведение.

По-хубава реклама на кола от тази, здраве му кажи, биха споделили някои. Вероятно Илон Мъск би платил доста пари за сходен роман, биха споделили дуги. Работата е там, че в тази ситуация няма потребност от това.
 Новата война в Израел към този момент унищожи промишленост за над $8 милиарда
Новата война в Израел към този момент унищожи промишленост за над $8 милиарда

Ескалацията в Близкия Изток ще отекне и на бензиноколонките по света
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР