Собственичка на нов дом от известно време насам е една

...
Собственичка на нов дом от известно време насам е една
Коментари Харесай

Цветанка Ризова се сдоби с нов луксозен апартамент

Собственичка на нов дом от известно време насам е една от най-скъпо платените водещи в родния ефир – Цветанка Ризова. Водещата на „ Лице в лице “ се е сдобила с чисто нов апартамент в елитния столичен квартал „ Лозенец “, написа вестник Ретро.

Жилището на тв звездата се намира в глуха уличка до елитното 35-о СЕУ „ Добри Войников “, където се обучаваше дъщерята на президента Румен Радев – Дарина преди да влезе в НАТФИЗ. Ризова се е насочила не към старите кооперации в района, а в блок ново строителство, където цените на квадрат са доста по-скъпи. Известно е обаче, че журналистката получава по 8 хиляди лв. месечно заплата, по тази причина би могла да влага в парцел, където си изиска. Апартаментът ѝ бил необятен и стилно обзаведен. Съседите ѝ незабавно забелязали звездното ѝ наличие в кооперацията, тъй като, въпреки да наподобява скромна и неконфликтна, в действителност отвън ефир Цветанка демонстрирала високо самочувствие и обноски на примадона.

Най-много спорове с живеещите в близост имала поради неприятните си привички на шофиране. Често се случвало да кара в насрещното или да паркира на неразрешени места. Въпреки забележките, които получавала, тя не си вземала поука и продължавала да стопира автомобила си върху тротоари и други непозволени зони. Била склонна да си заплаща санкциите, вместо да ѝ се постанова да губи време в блуждаене къде да остави колата си.

Съседи на журналистката не издават дали тя е заживяла в баровското си жилище дружно с новия си любовник. През лятото стана ясно, че тв звездата дружи с прочут столичен юрист. Двамата с него постоянно се показваха по всемирски и културни мероприятия и демонстрираха непосредственост пред събралите се там персони от хайлайфа. Цветанка обаче за следващ път отхвърля да вдигне завесата към персоналния си живот. Така постъпи и при миналата си връзка с по-младия от нея доктор Веселин Йолов, с който се разделиха тихомълком по неразбираеми аргументи. Преди това пък журналистката се разведе с бащата на сина си – предприемача Анатоли Георгиев, като по този начин и не благоволи да разкрие същинските условия около развода.

Освен жилището в „ Лозенец “ от години се приказва, че телевизионната водеща има и лятна вила на българското Сен Тропе – Свети Влас. Мълви се, че повелителите на курорта – бизнесмените братя Диневи, персонално подарили жилището на журналистката, която всяко лято е забелязвана да почива в този регион на родното Черноморие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР