Снощното задържане на сина на алкохолния магнат Миню Стайко -

...
Снощното задържане на сина на алкохолния магнат Миню Стайко -
Коментари Харесай

Синът на Миню Стайков звънял на 112, че е отвлечен, докато го арестували

Снощното задържане на сина на алкохолния магнат Миню Стайко - Стайко Стайков, е било малко цирково зрелище от негова страна, настояват служители на реда, взели участие в ареста му. Когато наследникът на алкохолния необут Миню Стайков видял, че униформени стопират бронирания автомобил, в който пътувал, той се обадил на незабавния телефон 112 и декларирал, че го отвличат.

Стайков дълго време настойчиво отказвал да излезе от колата и да си даде документите за инспекция, предава " Блиц ". Заявил, че пътува на автостоп за Айтос и водачът го качил в първокласния всъдеход. В последна сметка Стайков-младши бил закопчан с белезници за проявеното непокорство и откаран в Четвърто Районно ръководство на Столична дирекция на вътрешните работи, където е прекарал нощта. Снощният случай може да приключи с нови обвинявания към Стайков и той да се озове в килия вместо под домакински арест в къщата си в столичния квартал " Бояна ".

Стайко Стайков е упрекнат по дело за данъчни закононарушения за съвсем половин милион лв., за присъединяване в проведена незаконна група, за контрабанда на цигари и пране на пари, ръководена от татко му. На 5 септември 2018 година, профилираната прокуратура стартира следствие и влезе в офисите и на сдруженията " Винпром Карнобат ", " Сис Индустрийс " и " Топаз Мел " от фамилната бизнес империя на Стайкови. Ден по-късно стана ясно, че Специализираната прокуратура е повдигнала обвинявания на осем души за присъединяване в проведената незаконна група, ръководена от Миню Стайков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР