Снощният коктейл в Ергенът“ категорично може да бъде определен като

...
Снощният коктейл в Ергенът“ категорично може да бъде определен като
Коментари Харесай

Елена награби Ергенът“

Снощният коктейл в „ Ергенът “ изрично може да бъде избран като един от най-горещите в историята на формата у нас. Повод за това стана желанието на Елена да поговори намерено с Евгени по отношение на това дали отвън прочувственото привличане посред им я намира за сексапилна и я харесва като жена. „ Ние имахме една доста паметна среща с теб, до момента в който бяхме на това островче. Там стори ли ти се, че не съм притеглен към теб като жена?! “, отговори риторично Евгени, което обаче продължи да кара редакторката да се колебае, поради това, че до момента тя постоянно първа е инициирала непосредственост с него.

„ Каквото ми е казвал Евгени на вербално равнище, постоянно е било хубаво, само че тъкмо в този случай на мен не ми е задоволително. Аз съм ги чувала тези неща – концепцията беше, че желая да ги усетя! Искам да усетя, че Евгени ме желае като жена по този начин, както желая да бъда мечтана от един мъж “, бе безапелационната поръчка на Елена, която на вечерния коктейл бе с извънредно провокативен аутфит, изваждащ на показ нежните ѝ форми. Явно Вселената въпреки всичко чу желанието ѝ и единствено няколко минути по-късно Евгени се върна на коктейла, с цел да я отмъкне „ принудително “.

„ Струва ми се, че по-рано не съумях да я убедя изцяло. Трябва да подхваща по-сериозни дейности “, закани се виртуозът, до момента в който води Елена на уединение край басейна, написа Хотнюз.

Тя бе дотолкоз разчувствана, че захвърли обувките си и се пусна боса, след което двамата се отдадоха на буйния си ентусиазъм в обятията един на различен. Елена бе на седмото небе от благополучие, откакто получи изрично доказателство, че Евгени я желае освен като устен събеседник, само че и като жена. Тя се завърна като същински победител в имението, а увереността ѝ ѝ даде кураж да се изправи против Валерия в открит вербален конфликт по отношение на това към коя от двете Генчев е подходил с най-голяма пристрастеност по време на усамотенията им.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР