Снощи, в предаването Още от деня по БНТ Даниел Лорер,

...
Снощи, в предаването Още от деня по БНТ Даниел Лорер,
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Не виждам алтернатива за България от това правителство, и не виждам по-добра алтернатива и за ГЕРБ

Снощи, в предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Даниел Лорер, сподели че не желае да разяснява оставката на водача на Движение за права и свободи. „ Това, което за нас е значимо е постоянството на Движение за права и свободи за това, което те са дали обещание - конституционна промяна, която най-сетне да раздели политика от правораздаване от нас. Това е същинската задача на партиите, които са дали обещание тази конституционна промяна. Каквито и кадрови политики да се случват в Движение за права и свободи, те имат нужната политическа мъдрост ".

Предполагам, че в границите на Народното събрание лидерските срещи ще продължат, както и до момента, съобщи Лорер. „ Не виждам опция за България от това държавно управление, и не виждам по-добра опция и за ГЕРБ. Вярвам, че партиите ще осмислят резултатите от изборите, които демонстрираха нещо доста ясно - смяната е тук и е мечтана от цяла България. "

Варна е безапелационна победа, която е знакова, тъй като тя беше разпозната като бастион на ГЕРБ от доста дълго време, сподели Лорер. „ Размерът на успеха ни във Варна демонстрира, че новоизбраният кмет да трансформира Варна още веднъж в най-хубав град за живеене такава, каквато я помним. "

Ние казахме неведнъж, че всеки град ще избира своята политика, тъй че тя да служи на жителите и по тази причина се виждат разнообразни конфигурации във всеки един град, счита Лорер. „ Основното, с което ще ни мерят е това кой какво е приключил ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР