Снощи в Италия упорито се заговори, че местният колос Милан

...
Снощи в Италия упорито се заговори, че местният колос Милан
Коментари Харесай

Само -ич в края на фамилията може да спаси младия български футболист

Снощи в Италия настойчиво се заприказва, че локалният исполин Милан ще се укрепи с нападателя Марко Лазетич. Поредният " огромен сръбски гений ", който има упоритости да покорява международния футбол. На Апенините даже го нарекоха и " новия Душан Влахович ", а в касата на родния му Цървена звезда ще влезнат повече от 14 милиона евро.

Забележете, с цел да грабне окото на " росонерите " - високият 190 сантиметра футболист има потребност от общо 17 мача за Звезда и 3 за втородивизионния Графичар (Београд)...
 Снимка 561056
Източник:

Предполага се, че момчето в действителност има нужните качества, само че няма ли положителни 18-годишни футболисти и в България? Защо " огромните акули " по този начин и не хвърлят око и на протичащото се малко по на Изток?

" Футболист на годината " - мъчителният избор!

Никой не заслужава да бъде №1 през 2021, само че...

Истината е, че младият български състезател от дълго време загуби цената си на европейския пазар. Вината за това е групова. Първата е на самите състезатели. Макар и типично за целия Балкански полуостров, у нас надълбоко залегнало в народопсихологията е бързото придобиване на фикс идея за великолепие. Тя е изключително публикувана измежду младите представители на най-популярния спорт у нас.

Няколко мача в мъжкия футбол, позитивни редове в спортната преса, услужливи мениджъри, и всичко става друго. С повече шанс новият воин на efbet Лига излиза в чужбина, с цел да се завърне след най-много година, с безропотно наведена глава, и с най-малък късмет да рестартира починалата още в зародиш негова кариера.
 Снимка 515973
Източник:

Пословичен е образеца с Филип Кръстев. Момче, което показва големи качества, а удостоверение за това бе забелязването му от Манчестър Сити. Оттам насетне всичко се разви надолу - Ломел, Славия, Троа, Камбур, та в Левски... А какво да кажем за Доминик Янков, Марин Петков, Светльо Вуцов, играчи, които считаме, че имат качества, а зад тила си имат и в пъти повече от Марко Лазетич, само че към момента си стоят в efbet Лига и " лапата мухите ".
 Ако не друго, най-малко си имаме вратари!
Ако не друго, най-малко си имаме вратари!

Единственото футболно достолепие на България към днешна дата

Нека бъдем почтени, огромният футбол се промени, а с това и времевата линия за прехвърляния. Милиони се дават за все по-млади играчи, като минеш ли 20-те, към този момент е мъчно да се надяваш за нещо по-значимо от това да изкараш малко пари в Турция, Русия или Казахстан.
 Снимка 475865
Източник:

Да създадем и друго съпоставяне. Централният бранител на Ботев (Пд) - Станислав Работов, 19-годишен, коства 250 000 евро съгласно уеб страницата " Transfermarkt ". Отново съгласно него, наборът му и ляво крило на Партизан - Неманя Йович е оценен на 4 000 000 евро. Е да, само че единият е твърда запаса в Ботев (Пд) поради нашествието на чужденци, а другият получава късмет и играе постоянно за " гробарите ".

Прекомерните упоритости за това да попаднеш в Топ 3, карат българските грандове да изпратят в миманса всички свои лични фрагменти. Пример за това са Лудогорец, ЦСКА и Ботев (Пд), а към тях можеше да се прибави и Левски, в случай че финансовата рецесия не бе налегнала " сините ". Липсва " сцената ", на която младите да покажат своите качества.

Трудно е да те виждат, в случай че играеш в Своге, Радомир или Лом...

" Васил Левски " попадна в Топ 10 на най-лошите игрища в Европа

Проучването проучва рецензиите за игрища в няколко платформи

На родния футболист му липсва и задоволително реклама. Защо съгласно вас Лазетич коства 14 млн.,централният нападател на Партизан - Марко Милованович - 2 милиона, а едвам неотдавна приключилият 17 бранител Боян Ковачевич от Чукарички, бива оценен на 600 000 евро?

Сърбите просто имат положителни футболни посланици - Душан Влахович (Фиорентина), Неманя Матич (Манчестър Юнайтед), Душан Тадич (Аякс), Лука Йович (Реал Мадрид), и още...
 Снимка 554271
Източник:

А кой популяризира името на България в Европа? Единственият ни съотечественик в елита на Топ 5 шампионатите е Петко Христов. На централния защитник му бяха нужни няколко години и прекосявания из другите равнища на италианския футбол, с цел да попадне в Специя. При това мъчно се преборва за титулярното място в тим, който със зъби и нокти се бори за своето избавление в Калчото. Илия Груев от Вердер (Бремен) пък е напълно артикул на немската футболна система.

О, да за малко бяхме горди и с вратаря Димитър Митов, кой в действителност е водач на Кеймбридж Юнайтед, само че това е тим от трета британска дивизия. Каквато и да е разликата в класите - трета британска дивизия. У нас в Трета лига е тимът на Гранит (Владая), да вземем за пример...
 Снимка 546156
Източник:

Липсата на качества, късмет за изява и добра реклама, обричат футболните ни гении на заточение в българския шампионат. След ерата на Бербатов, Стенли и Мартин, " желязната завеса " за огромни интернационалните прехвърляния е спусната. И излаз от обстановката няма. Еfbet Лига ще продължи да продава африканци и латиноамериканци, а младите ще мечтаят да сложат по едно " ич " във семействата си, пък току-виж някой ги забелязал за огромния футбол...
 Официално: Национал на България укрепи румънци
Официално: Национал на България укрепи румънци

Националът Александър Цветков ще играе за Академика (Клинчени)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР