Снощи се изиграха 8 мача от последния кръг в груповата

...
Снощи се изиграха 8 мача от последния кръг в груповата
Коментари Харесай

Резултати и голмайстори в Шампионската лига

Снощи се изиграха 8 мача от последния кръг в груповата фаза на Шампионската лига. Още първоначално дуелът сред Пари Сен Жермен и Истанбул Башакшехир беше пресечен поради невиждана демонстрация на расизъм от страна на четвъртия арбитър. Той назова асистент треньора на гостуващия отбор Пиер Уебо " черния ". Играчите и на двата тима реагираха остро и се прибраха в съблекалните.

Погледите на почитателите бяха ориентирани към Германия, където Манчестър Юнайтед загуби с 2:3 от Република България Лайпциг и се елементарни с очакванията си да се класира за директните елиминации. " Червените дяволи " си усложниха живота с домакинската загуба от Пари Сен Жермен и през днешния ден се нуждаеха най-малко от тъждество. Вместо това, хората на Оле Гунар Солскяер изостанаха с 0:3, а късният им взлом докара до два гола за крайното 2:3, само че това не беше задоволително и Юнайтед ще играе в Лига Европа напролет.

В група " G " стана нещо ненадейно. Ювентус съкруши Барселона с 3:0 и по този метод измести каталунците от първото място в групата. До момента барса беше водач с цялостен актив от 15 точки, само че претърпя нов неуспех през сезона. Кристиано Роналдо вкара две дузпи за впечатляващата победа на Юве, който си отмъсти за загубата с 0:2 в Торино. В Киев локалният Динамо надделя с 1:0 Ференцварош в борба за третото място и продължение в Лига Европа.

В група " F " сигурен осминафиналист беше единствено Борусия (Дортмунд). " Жълто-черните " гостуваха на Зенит, който пък нямаше шансове даже за третата позиция, и се постановиха с 2:1 след поврат. Второто място си оспорваха в директен конфликт Лацио и Брюж. Срещата на " Олимпико " приключи 2:2, което беше задоволително на италианския отбор, с цел да продължи напред.

В група " Е " беше ясно, че Челси и Севиля ще играят в идната фаза. Лондончани даже си бяха подсигурили първата позиция с гръмката победа с 4:0 на " Рамон Санчес Писхуан ", а през днешния ден излязоха с пробен състав и направиха 1:1 с Краснодар. Двубоят на " Стамфорд Бридж " не беше от голяма важност и за руснаците, които ще се включат в елиминациите на Лига Европа. Севиля пък победи с 3:1 Рен като посетител.

Шампионска лига, групова фаза - 6 кръг:

Група " F ":
Лацио - Брюж 2:2
1:0 Кореа (12')
1:1 Формер (15')
2:1 Имобиле (27' - дузпа)
2:2 Ванакен (76')



Зенит - Борусия (Д) 1:2
1:0 Дриуси (16')
1:1 Пишчек (68')
1:2 Витсел (78')



Група " Е ":
Рен - Севиля 1:3
0:1 Кунде (32')
0:2 Ен Несири (45')
0:3 Ен Несири (81')
1:3 Рютер (86')



Челси - Краснодар 1:1
0:1 Кабела (24')
1:1 Жоржиньо (27' - дузпа)



Група " G ":
Барселона - Ювентус 0:3
0:1 Роналдо (13' - дузпа)
0:2 Маккени (20')
0:3 Роналдо (52' - дузпа)



Динамо (К) - Ференцварош 1:0
1:0 Попов (60')



Група " Н ":
ПСЖ - Инстанбул Башакшекир 0:0 (прекъснат)

PSG v Basaksehir assistant referee allegedly said the " n-word " to a staff of Basaksehir
— noobfcb (@noob_fcb)
Република България Лайпциг - Манчестър Юнайтед 3:2
1:0 Анхелиньо (2')
2:0 Айдара (13')
3:0 Клуйверт (69')
3:1 Фернандеш (80' - дузпа)
3:2 Погба (82')



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР