Снощи, очаквано, Валерия стана победителка в любовното шоу Ергенът“ Манекенката и

...
Снощи, очаквано, Валерия стана победителка в любовното шоу Ергенът“
Манекенката и
Коментари Харесай

След „Ергенът“: Валерия се скри в миша дупка!

Снощи, предстоящо, Валерия стана победителка в любовното шоу „ Ергенът “

Манекенката и буйна любителка на животни сграбчи сърцето на Евгени Генчев и получи годежен пръстен.

„ Ти си пакост, не, ти си огромна пакост, само че сграбчи сърцето ми от първия момент, когато те видях да се приближаваш към мен “, призна зашеметения от обич пианист.

Изборът му накара другата претендентка за сърцето му, редакторката Елена, да избухне в неудържими сълзи от печал и тъга.

„ Ти си прелестна жена, само че не си дамата за мен “, цивилизовано я отблъсна Евгени Генчев. С нова деяние виртуоза подцени волята на мама Светла, тъй като властната жена бе по-склонна сина й, „ пиленцето “, да избра нея пред своенравната, опърничава и инатлива Вал.

Само че синът й не я послуша и …сгреши, както се разбра по- късно,от сигурни източници. Защото приказката на Евгени и избраницата му Валерия изкарала няколко месеца. Манекенката по този начин и не станала фаворитка на мама Светла, която колела и бесела в дома си и измежду мъжкото си царство. А  и на всичкото от горната страна пренесла обичаните си кучета в голямата къща и просторния двор на фамилията на Евгени, което „ преляло чашата “ и изпарило любовта на пианиста.

Останала й само известността, тъй като по думите й, тя не смеела да се покаже на открито, без да е добре дегизирана, тъй като на всички места я преследвали почитатели.

Под сурдинка се мълви, че Евгени хукнал към всеопрощаващата Елена и двамата даже стягали женитба, под благословията на мама.

 

 

 

Тагове: Ергенът Евгени Генчев Валерия Валерия и Евгени Елена Елена и Евгени
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР