Снощи митингът беше огромен, независимо от опитите да бъде дискредитиран,

...
Снощи митингът беше огромен, независимо от опитите да бъде дискредитиран,
Коментари Харесай

Румен Петков: Ако президентът разговаря с Борисов, ще легитимира корупцията

Снощи митингът беше голям, без значение от опитите да бъде дискредитиран, хората споделят: „ Така не може “. На митинга има провокации и от тях печели единствено Бойко Борисов. Срокът на диалозите сред президент и министър председател отмина. Ако президентът реализира диалози с Борисов, ще легитимира корупцията.
Това разяснява пред бТВ Румен Петков.

Ерозията в митинга може да пристигна по няколко метода, означи Румен Петков. Според него единият от тях е посредством пращане на провокатори, вторият метод е разделянето на хората на митинга, а третият – опитът да бъде яхнат митинга политически.

„ Аз вървя съвсем всяка вечер и заставам в профил, тъй като мисля, че не е обичайно хора с моята биография да се бутат начело – хора минали през държавни управления, през няколко Народното събрание. Трябва да има някаква мярка. Аз вървя като човек, който е уверен, че това уродливо държавно управление би трябвало да бъде отстранено “, означи Румен Петков. Той разгласи, че партия АБВ ще взе участие в изборите, само че той няма да е претендент за нищо.

„ Диалог с ГЕРБ – да, с Борисов – не “, означи още Петков.

„ От момента, в който Борисов сграбчи лауреатското звание на притежател на шкафче номер едно, в случай че президентът Радев реализира какъвто и да е диалог с него, той легитимира най-уродливото събитие в Европа – корупцията “, сподели Румен Петков.

Според него един от претекстовете за оставката на основния прокурор Иван Гешев е, че не разпореди инспекция за фотосите с шкафчето. Шкафчето е реалност и при диалог това се легитимира, счита още Румен Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР