Снощи, 22 февруари, в надпреварата за сърцето на Алек Младенов

...
Снощи, 22 февруари, в надпреварата за сърцето на Алек Младенов
Коментари Харесай

Красавицата, която впечатли най-силно Ергенът

Снощи, 22 февруари, в конкуренцията за сърцето на Алек Младенов се впуснаха от 13 дами и по този начин общо участничките в " Ергенът " 3 станаха 26. Но не за дължи, тъй като и първата напуснала към този момент е реалност - Гълъбина.
 Стартът на Ергенът 3 и първите 13 - битката за сърцето на Алек Младенов стартира
Пожарникарка, шампионка по плуване и екзотични хубавици - кои сграбчиха сърцето на " Ергенът " още от началото

Стана горещо още от първите минути

Тази година видяхме условно разпределение сред участничките в двете вечери и в случай че първата бяха показани по-младите, на 20 и няколко, то нощес видяхме тези над 30. Появата им по никакъв начин не се понрави на първите пристигнали в първокласното имение, които желаеха вниманието на Алек единствено за тях. Но, оказа се, той май си пада по по-зрели.

Първа от втората група бе Магдалена Томова, която още с идването си се трансформира в обект на огромен интерес от страна на Младенов. Той бе впечатлен от нейната хубост и непрестореност, а към края на вечерта точно някогашната Мис Варна се оказа, че е съумяла да го впечатли най-силно още от началото.

Доказателство за това е, че получи специфичната розова роза, за която всички девойки й завидяха, изключително по-младите. Заедно с цветето Алек й подари й поръчка за още доста срещи, на които сърцата им да бият все по този начин бясно.

Надежда Вишева е друга дама, която съумя да накара Младенов да загуби мозъка и дума още с появяването си. Той я заля с похвали, а тя му отвърна с предложение за танц.

С напредването на вечерта двамата не получиха своите мигове на уединение, само че сме сигурни, че връзките им занапред ще се развиват.

Докато едни съумяха да накарат пеперудите в корема на " Ергенът " да запърхат, други всяха ужас измежду женската компания още с идването си. Училищната психоложка Христиана Манова незабавно се трансформира в център на внимание, тъй като, както самата тя сподели, е привикнала постоянно да е " в окото на бурята ".

Е, и тук съумя да завихри стихия от страсти, примесени със закани, някоя и друга засегнатост и огромно количество алкохол. Христиана остана надалеч от полезрението на Алек, само че сигурно ще е забавно да проследим по какъв начин би се развил един диалог посред им.

Сред най-коментираните както в шоуто, по този начин и отвън него, се трансформира и Виктория Асенова. Спортният управител от БФС незабавно сподели на всички, че не е пристигнала в предаването, с цел да го играе запаса и непосредствено нападна Алек.

Нейното държание по никакъв начин не се понрави на останалите участнички, които я дефинираха като прекомерно дръзка и самонадеяна, само че това не съумя да я трогне, тъй като пък Алек й сподели, че е доста чаровна и това й даде още по-голяма убеденост.

Парфюмеристът Милена Соколова също съумя да впечатли Младенов още при запознанството им с забавния подарък, който бе подготвила за него - особено основан мирис. Тя несъмнено съумя да се открои от останалите участнички и сама призна, че като че ли е объркала епохата, в която живее. Е, в този момент ще има пряк конфликт с действителността.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР