Снимвка: PexelsСчитано от 21 август 2021 г., при пътуване от

...
Снимвка: PexelsСчитано от 21 август 2021 г., при пътуване от
Коментари Харесай

И Нидерландия въведе нови ограничения за идващите от България

Снимвка: Pexels

Считано от 21 август 2021 година, при пътешестване от България към Нидерландия всички жители на възраст над 12 години следва да показват на компанията транспортьор COVID-19 документ за завършен имунизационен цикъл или документ за преболедуване.

Гражданите, които не разполагат с подобен документ, е належащо преди отпътуването да показват отрицателен резултат от тест, като се одобряват следните типове: PCR-тест, изработен в последните 48 часа, или антигенен тест, изработен 24 часа преди плануваното идване в Нидерландия.

Няма условия за тест или имунизация при директно прекосяване през нидерландски летища.

Повече детайлности за ограниченията за влизане в Нидерландия са оповестени на уеб страницата на Министерство на външните работи в рубриката " Коронавирусът – по какъв начин да пътуваме " ТУК

При потребност от подпомагане българските жители могат да се извърнат към посолството на Република България в Хага на следните телефони за връзка:

+ 31 70 350 3051

и в извънработно време на тел.

+ 31 6 862 13 612

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР