Снимките на шоуто Игри на волята отдавна приключиха, в това

...
Снимките на шоуто Игри на волята отдавна приключиха, в това
Коментари Харесай

Разкриха кой е победителят в Игри на волята 3

Снимките на шоуто " Игри на волята " от дълго време завършиха, включително и финалната борба, и още веднъж за разлика от първи сезон, спечелилият отново ще бъде решен на арената, а не посредством зрителски избор.

Според източника и този път жена няма да бъде победител в предаването, въпреки че изначално този сезон се водеше от очеизбождаща тънката феминистката линия, по която вървят сценаристите на шоуто.

Освен това, обратно на упованията, Симеон не е победител в надпреварата, макар че към този момент да наподобява, че той е очевидният водач измежду двете останали племена, тези на Приключеците и Бойците. Все отново напористия герой ще успее да се добере до финала, само че ще се класира втори, твърди източник на " Lifeonline.bg ".
свързани новини11541на 21.10.2021
В Топ 3 на спечелилите ще има въпреки всичко жена. Това обаче няма да е сладкото миньонче Елизабет, а хитрата полска кума-лиса, третата от козите в стопанството Паулина, наричана за по-кратко Поли.

Според източник на сътрудниците, който се кълне в най-милото си, спечелилият този сезон е Андрей.

Андрей Гридин е 32-годишен бежанец от Казахстан. Въпреки, че е измежду най-успелите ултрамаратонци ски-бегачи на страната си, която показва на Олимпийските игри в Сочи, Андрей твърди, че е напуснал родината тъй като не му харесвали " игрите и машинациите в спорта и по какъв начин се управлява той " в Казахстан.

До в този момент в " Игри на волята " Андрей се отличава с извънредно самолюбие, почтеност, искреност, умереност и великодушие. Доста пъти държанието му остава завалено от неговите съотборници. В началото той бе безмълвен и предпочиташе да слуша и следи в сравнение с да приказва. Казваше, че делата на арената са по-важни в сравнение с приказките на масата.

След старта на предаването бе считан от самостоятелен състезател от съплеменниците си Шампиони, само че след това съумя да се отпусне и да се сприятели с някои от тях и по-специално с Елизабет, гимнастичка, която пропуща присъединяване си в Олимпиадата поради тежка контузия в петата.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР