Снимките на филми по света спряха поради пандемията от коронавирус.

...
Снимките на филми по света спряха поради пандемията от коронавирус.
Коментари Харесай

Коронавирус и кино: Ами секс във филмите след пандемията?

Снимките на филми по света стопираха заради пандемията от ковид. Но откакто стартира облекчаването на ограниченията, актьорите скоро може да се върнат към снимачните сетове. Само че с поредност от нови правила, свързани с физическата отдалеченост.
Мнозина се чудят по какъв начин ще наподобяват секс сцените в този момент и дали въобще ще има такива. Едно е несъмнено - те няма да се правят от разстояние два метра, написа портала Метро.
Но точно целувката или секса е това, което чакат множеството фенове, когато двамата герои се борят един за различен.
Легендарната сцена сред Рейчъл Макадамс и Райън Гослинг във кино лентата „ Тетрадката “, когато пускат на воля пристрастеността си под дъжда, нямаше да наподобява по този начин, в случай че беше снимана по това време.
Ами сериалът „ Normal people “, в който има 41 минути секс в 12 епизода? Ако беше сниман единствено няколко месеца по-късно, по времето на пандемията, кой знае какви биха били тези 41 минути!
Ами в случай че филмовата промишленост реши да изхвърли интимните подиуми изцяло за известно време? Как ще се трансформират феновете и кино възгледите им за секса, в случай че бъдат принудени да гледат артисти, които се пробват да внушат илюзията за фамилиарност, без да се допират в действителност?!
Всички тези въпроси скоро ще намерят отговор с начало на фотосите на филми по нови, следпандемични условия.
Какви ли ще бъдат обаче тези условия? Засега няма запитвания от огромните кинокомпании към експертите, само че хората, нуждаещи се от секс в действителния живот отвън киното, към този момент питат.
Ето как  експертите се пробват да вдигнат завесата и разбулят тайните към интимните удоволствия и новия ковид. Вероятно, в случай че киното в действителност отразява живия живот, тези правила ще се настанят и на снимачната площадка. 
" Ако сте във връзка и живеете с този индивида, споделяте с него една и съща среда, тогава нищо не би следвало да се промени в половите ви връзки ", изяснява в изявление за Военновъздушни сили доктор Алекс Джордж - доктор в незабавно поделение във Англия.
Отговорът звучи приемливо и някак предстоящо, тъй че в случай че сте от тези хора, бъдете спокойни и не предприемате крайни ограничения.
Но каква е обстановката при двойките, които към момента не са създали тази значима стъпка в живота си, намират се още при започване на връзката си или са принудени от събитията да изкарат разграничени целесъобразната самоизолация?
Ясно е, че по този начин желанието за фамилиарност се покачва до сериозно високи равнища и е доста мъчно да бъде овладяно. 
Интересни рекомендации в тази посока дава журналистът Аликс Фокс, която към този момент години написа публикации за секса.
" Чувала съм за двойки, които в този интервал си пишат еротични истории един на различен. Ако употребявате малко въображението си, има доста способи да изкарате в действителност пълноценно време един с различен, даже да не сте физически дружно ", споделя тя. 
Това предложение не трябва да се отхвърля, тъй като по този начин бихте могли да освежи връзката си, а и в този момент сте свободни да експериментирате - не изпускайте този късмет.
За тези, които към момента се намират в рубрика " свободни ", обстановката наподобява най-тежка, защото може би се досещате, че в този интервал не се предлагат инцидентните срещи или обществените контакти като цяло. 
Какво е най-опасното в тази обстановка: даже човек да наподобява изцяло здрав, той може да е преносител и по този начин да се болестите. 
Ако въпреки всичко не сте се сдържали и сте били интимни с някого, който по-късно е показал признаци на COVID-19, първото нещо, което би трябвало да извършите, съгласно препоръките на доктор Джордж, е да се самоизолирате. Наблюдавайте се и в случай че не се почувствате добре, незабавно се обадете на персоналния си доктор. 
Някои хора биха попитали дали могат да си доставят интимни удоволствия с някого, само че без да се целуват.
Е, съгласно експертите това е съвсем невероятно, тъй като самият акт може да ви изкуши, а и вирусът се предава най-лесно посредством ръцете, с които по-късно несъзнателно бихте пипнете носа, устата или очите си и по този начин да се болестите.
Специалистите поучават още по време на обществена отдалеченост да се преценявате и с желанието на колегата си, а в случай че поради събитията сега той се усеща обезпокоителен и подтиснат, да се опитате да го разберете. Така много по-лесно ще достигнете до фамилиарност.
Въпросът е до каква степен съобразителни ще бъдат сценаристите, с цел да извърнат тези прагматични условия в запаметяващи се сантиментални или еротични подиуми. Ще забележим, а в случай че не забележим, значи, че коронавирусът убива няколко киножанра с повече от стогодишна история.
Вижте още:
Коронавирусът във Англия лимитира разпространяването на СПИН
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР