Снимки зад кулисите на актрисата Селена Гомез на снимачната площадка

...
Снимки зад кулисите на актрисата Селена Гомез на снимачната площадка
Коментари Харесай

Селена Гомес облече булчинската рокля, феновете полудяха

Снимки зад кулисите на актрисата Селена Гомез на снимачната площадка на третия сезон на нейния хитов ефирен сериал „ Само убийства в постройката “ бяха пуснати в обществените мрежи. За почитателите на сериала наподобява, че се чака брачен сюжет за идващия сезон.

Гомез бе забелязана в бяла сватбена рокля, почтена за принцеса, с дантелена бродерия и пластове тюл. Роклята беше съчетана с дантелен бродиран воал и бели сатенени ръкавици, написа Vesti.bg.

В обява в Instagram, в която тя седи и пие Coca-Cola, актрисата разкри непредвиден избор на обувки за сватбения си миг. Гомез е обула бели ботуши с връзки и черна платформа.

Докато почитателите се чудят какво се чака за сюжета, включващ тази сватбена рокля, сътрудниците на Гомес Стив Мартин и Мартин Шорт споделиха още две фотоси с актрисата.

„ Само убийства в постройката “ е автентичен комедийно-драматичен тайнствен трилър сериал на Hulu, който дебютира през август 2021 година В сериала вземат участие Гомес, Мартин и Шорт като тримата основни герои. Тийзър за сезон 3, оголен по-рано този месец, демонстрира, че именитата актриса Мерил Стрийп ще се причисли към актьорския състав на идващия сезон.

 Getty Images

Селена Гомес държи върха за най-следвания човек в Instagram с 402 милиона почитатели. Големият пробив на звездата пристигна през 2007 година, когато беше определена за присъединяване в сериала на Disney Channel „ Магьосниците от Уейвърли Плейс “.

Миналият ноември Гомес издаде документален филм, озаглавен „ Селена Гомес: Моят разум и аз “, описващ в детайли нейните битки с психологичното здраве.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР