снимки пресцентър на МВРГоляма спецакция проведе варненската полиция в града

...
снимки пресцентър на МВРГоляма спецакция проведе варненската полиция в града
Коментари Харесай

При спецакция във Варна полицията излови осмина, обявени за общодържавно издирване

снимки пресцентър на Министерство на вътрешните работи

Голяма спецакция организира варненската полиция в града и покрайнините взаимно с Криминална полиция, Икономическа полиция и Районните ръководства. 

Специализираната полицейска операция  е ориентирана за противопоставяне на пазаруване на гласове и предварителна защита на стандартната престъпност.

В хода на дейностите, до 14 часа, са тествани 616 души и 574 автомобила. Задържани са 24 лица от престъпния контингент, формирани са 141бр. АУАН. Издирени са 8 лица оповестени за общодържавно търсене и един разгласен с Европейска заповед за арест. В хода на интервенцията се работи по 6 сигнала за закононарушения срещу политическите права на жителите. Във връзка с това са профилактирани 11 лица, като оперативно- издирвателните мероприятия по инспекция на сигналите не престават и все още. Служителите на реда са инспектирали  15 пункта за черни и цветни метали, 28 заложни къщи, 18 автоморги, 28 питейни заведения, както и други 31 търговски обекта, оповестиха от пресцентъра на полицията.



Задържана е 57- годишна жена, в чийто дом в с. Каменар, са открити и конфискувани 500 кутии цигари без бандерол и 30 литра ракия без данък. Полицаите разрушиха и нарколаборатория  в жк „ Чайка “.



Образувани са 10 досъдебни производства, като е известена прокуратурата. Служителите на реда са създали и 2 бързи производства.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР