снимки: Петел“Възмутен и притеснен родител от Варна изрази остро недоволство

...
снимки: Петел“Възмутен и притеснен родител от Варна изрази остро недоволство
Коментари Харесай

Гневна реакция на родител от Варна пред „Петел“: Защо американският флот гази там, където играят децата ни?

снимки: „ Петел “

Възмутен и обезпокоен родител от Варна изрази остро неодобрение против благотворителната акция на моряците от американския ескадрен миноносец „ Карни “ в детската градина „ А.С. Пушкин “ в града. „ Американците газят с обувки там, където играят децата ни! Това е неприемливо! “, съобщи той пред кореспондент на „ Петел “.

Родителят, който избра името му да не се загатва, добави, че е засегнат от това, че Шести американски флот се показва надали не като избавител на детската градина. „ Нямаме потребност от тяхната щедрост! Ако в детската градина има потребност от нещо, не може ли да се извърнат към община Варна или към родителите? Какво, да не би да не можем ние да помогнем, че би трябвало да чакаме на американците?! “, добави той. Част от мненията на гневния родител във връзка с наличието на моряците детската градина бяха искрено расистки, по тази причина няма да ги цитираме.



Американският ескадрен миноносец „ Карни “ е на посещаване във Варна от дни, а срокът на визитата му изтича на следващия ден. Според съветски и американски медии, задачата е Шести американски флот да тества „ чувствителността “ на Русия по повод наличието на НАТО в Черно море.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР