Снимки на куче, което се вози по различни линии на

...
Снимки на куче, което се вози по различни линии на
Коментари Харесай

Развръзка с кучето от тролея: Казва се Самуил и е избягало от хотел за животни, стопанката му го търси

Снимки на куче, което се вози по разнообразни линии на градския превоз в столицата, заляха Facebook.

Кадрите с " нередовния " пасажер провокираха вълна от хиляди мнения със състрадание и грижа. По-късно стана ясно, че собственичката на четирикракия странник го търси. От нейн пост в обществената мрежа разбираме, че кучето, което се вози из София, се споделя Самуил и е избягало от хотел за животни, където чакало осиновяване. Жената допуска, че кучето е тръгнало из София да я търси. Публикуваме целия текст на Евника Симон без редакторска интервенция в този момент:

" Преди повече от два месеца го получих от Копривщица посредством прелестни хора, които го заловиха около претрупан път. Веднага го прегледа прелестен експерт ветеринар, направи му цялостни проучвания и откакто се оказа, че е изцяло здрав, той престоя два дни в нас, с цел да го изкъпя и приготвя за хотел в София, където да чака осиновяване. Един месец изкара безпроблемно в хотела, само че ненадейно изкопал дупка през нощта и съумял да избяга. Предполагам, че много се привърза към мен за късото време, в което бяхме дружно и е тръгнал да ме търси. Вече повече от месец обикаля цяла София, стопира за малко някъде и незабавно сменя дестинацията. За страдание Екоравновесие го хващат по сигнал, кастрират го и му слагат ушна марка номер 29281. Това понижава внезапно възможностите на Самуил да бъде общопризнат като домашно куче и хората не го залавят и досега.

Самуил пътува с метро и автобуси без проблем из цяла София, даже спи в транспортни средства. Има розова ушна марка и дава отговор на името САМИ. Ако го повикате, той ще Ви се довери ", написа Евника Симон, която се показва за господарка на пътуващото животно.

" Пускам поста, с цел да уверя хората, че макар марката, той би трябвало да бъде хванат, след което да се свържете с мен на персонално известие и аз ще го взема незабавно. САМИ е извънредно интелигентен, палав и лековерен. Пускам поста и с огромната вяра, че някой може да хареса за собствен домакински любим Самуил, поради, че аз имам две кучета, а мъжкото ми куче е даже свирепо, когато пази територията си ", прибавя дамата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР