снимки: Live.Varna.bgПродължават строителните дейности по четирите пешеходни пасарелки по новото

...
снимки: Live.Varna.bgПродължават строителните дейности по четирите пешеходни пасарелки по новото
Коментари Харесай

Докъде стигна новият булевард Левски във Варна? От общината показаха новите пасарелки

снимки: Live.Varna.bg

Продължават строителните действия по четирите пешеходни пасарелки по новото трасе по бул. „ Васил Левски “ - от ул. " Подвис " до ул. " Г. Пеячевич ", оповестиха от дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ към Община Варна.

Съоръжението в сектора сред бул. „ Цар Освободител “ и бул. „ Сливница “ е с построени кули и инсталирани ферми, работи се по стълбищата, площадките, както и построяването на осветлението. Предстои доставка и монтаж на асансьори. Пасарелката в сектора сред бул. „ Сливница " и бул. " Владислав “ е с построени кули и инсталирана плантация, а на „ Ян Палах “ – с построени кули, следва монтаж на стоманената плантация. Приключен е монтажът на пасарелката на ул. „ Капитан Райчо Николов “.



99% от ВиК инфраструктурата по обекта е построена, остават довършителни работи - монтаж на капаци за дъждоотводнителните шахти, на облицовки, на парапети и мантинели и други Около 90% е готово  уличното осветяване, реконструкцията на електро - и телекомуникационните мрежи. В подготвен тип са мостовите съоръженият на бул. „ Васил Левски “, пресичащи бул. „ Владислав Варненчик “, бул. „ Сливница “, бул. „ Цар Освободител “ и ул. " Свобода ". Довършителни действия се правят по мостовото оборудване и по структурата на дерето в сектора на ул. „ Прилеп “.



При построяването на новото трасе на бул. „ Левски “ са положени към 50 000 тона асфалт, работи се по програмата за озеленяване, оповестяват още от дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: