Снимки инстаграмЧаровната дългогодишна водеща на Господари на ефира“ и настояща

...
Снимки инстаграмЧаровната дългогодишна водеща на Господари на ефира“ и настояща
Коментари Харесай

Мария Игнатова показа любимия си мъж

Снимки инстаграм

Чаровната дългогодишна водеща на „ Господари на ефира “ и сегашна на сантименталното риалити „ Един за различен “ Мария Игнатова, като че ли се дистанцира от брачна половинка си откогато служителите на реда го хванаха в нетрезво положение зад кормилото.

Може би Мария е в по-особени връзки сега с мъжа си Нойзи, в случай че съдим по неналичието на каквито и да е било техни общи фотоси в профила й в обществените мрежи. От много време тя не е споделяла никакви взаимни действия с половинката си, а по принцип е много дейна и не крие всекидневието си. За сметка на това пък, русокоската сияе в компанията на различен мъж, за който признава, че доста обича.


`); break case width
Това несъмнено е брата на тв водещата, за който споделя, че обича безумно, с който явно тя се усеща постоянно супер заредена и усмихната.

Потвърждение за това са напълно пресни фотоси в профила й от горска разходка и спорт измежду природата.

Брат ми ме заведе да ми покаже къде си е посадил новогодишната елха. Останалото е: „ Кой стартира пръв? “, написа Мария над фрагментите, които бързо приковаха вниманието в мрежата. Павката е обичаният ми брат!
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР