Снимки: фейсбукПрезидентът Румен Радев публикува в официалния си профил във

...
Снимки: фейсбукПрезидентът Румен Радев публикува в официалния си профил във
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев рамо до рамо с още един световен лидер в Париж

Снимки: фейсбук

Президентът Румен Радев разгласява в формалния си профил във Facebook нови фотоси от визитата си във Франция. Днес президентът на България взе участие в церемонията, с която бяха маркирани 100 години от края на бойните дейности през Първата международна война.

На един от фрагментите Радев и първата дама театралничат с съветския президент Владимир Путин, написа Блиц. 

В събитието в Париж се включиха ръководители на интернационалните организации и държавни и държавни ръководители от десетки страни от целия свят, измежду които генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш, генералният шеф на ЮНЕСКО Одри Азуле, ръководителят на Европейския парламент Антонио Таяни, президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, президентът на Руската федерация Владимир Путин, канцлерът на Федерална република Германия Ангела Меркел и доста други.





Президентът Румен Радев и брачната половинка му Десислава Радева бяха посрещнати от президента Еманюел Макрон и брачната половинка му Бриджит Макрон в Елисейския замък.





Радев взе участие и в Парижкия конгрес за мир - самодейност, която има за цел да насърчи интернационалното съдействие и подобряването на ръководството.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР