Снимки: Bulnews.bgВрачански бизнесмен се притече на помощ на пострадалите в

...
Снимки: Bulnews.bgВрачански бизнесмен се притече на помощ на пострадалите в
Коментари Харесай

Врачански бизнесмен спаси детенце от размазана кола след жестока катастрофа

Снимки: Bulnews.bg

Врачански предприемач се притече на помощ на потърпевшите в тежка злополука, станала във Враца. Две коли са се размазали.

Жестокият случай е станал на улица " Никола Вапцаров “, от Втора градска поликлиника към завода " Центромет “. Лек автомобил " Рено Лагуна " с мъж, жена и към 6-годишното им дете, се движел по път без преимущество, не спрели на знак Стоп и блъснал " Опел Вектра “. Шофьорът на реното не съумял да реагира в точния момент и бил затрит странично, съобщи Bulnews.bg

От зверския удар вектрата отхвръкнала на към 20 метра. Френската кола пък е с изцяло премазана предна част, излезли са всички еърбеци. 



Пръв на местопроизшествието се оказал врачанският предприемач Илиан Цветков. Собственикът на мощния конгломерат " Инекс-трейд “ се спуснал да оказва помощ на ранените и извикал кола за спешна помощ. Той първо извадил детето от смазаната френска кола, като за благополучие то било без забележими следи от контузии, защото седяло в специфичен стол.

Шофьорът на опела обаче бил целият в кръв. Цветков извадил бинт и го превързал, до момента в който чакал идването на незабавните медици. Виновникът за катастрофата разказа, че е от Козлодуй и бил пристигнал в града по работа. Тъй като не познава региона, бил присъединил навигация и не видял знака.

В момента на мястото на злополуката има полиция. Целият регион е в чаркове от двете коли. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР