снимки: БСП - ВарнаKандидатите за народни представители от БСП Варна

...
снимки: БСП - ВарнаKандидатите за народни представители от БСП Варна
Коментари Харесай

Червеният тур на кандидатите на БСП Варна продължава. „Защото всички в листата сме истински варненци!“

снимки: Българска социалистическа партия - Варна

Kандидатите за народни представители от Българска социалистическа партия Варна не престават с обиколката на региона, с цел да стигнат до проблемите на хората и в най-отаделеченото място и да им предложат своите визии за решения.

Вчера,  в един от най-слъчневите дни, жителите на Вълчи дол, с. Брестак, с. Ягнило, с. Доброплодно и с. Млада армия, както и на кв.Аспарухово във Варна, задаваха своите въпроси на представители на листата, формирана единствено и само от варненци.



В село Брестак продължи през днешния ден аленият тур на БСП-Варна. Кандидатите бяха посрещнати с вяра от локалните хора. Споделиха, че имат вяра в положителното бъдеще на България,което е допустимо единствено при ръководство на Българска социалистическа партия. " Знам проблемите на Община Вълчи дол. За да намерим решението им и да заживеем по-добре, гласувайте рационално, на 4.04. с номер 4 ", прикани локалният водач и претендент за депутат Деспа Точева. Водачът на варненската листа Борислав Гуцанов съобщи, че Българска социалистическа партия има ясна стратегия за съвременна стопанска система, сигурна работа и приходи, повишение на всички пенсии, гратис опазване на здравето и възобновление на българската нация.



" Гласувайте за бъдещето на страната! ", обърнаха се към присъстващите Павел Раличков и Галин Трифонов, едни от младите лица, претенденти за народни представители от 3-ти МИР.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР