Снимки: БСПСлед десет години управление на ГЕРБ, 40 процента от

...
Снимки: БСПСлед десет години управление на ГЕРБ, 40 процента от
Коментари Харесай

Весела Лечева: Всеки трети българин едва свързва двата края, но всеки трети член на ГЕРБ има нов апартамент и къща за гости

Снимки: Българска социалистическа партия

„ След 10 години ръководство на ГЕРБ, 40 % от българите живеят на ръба на бедността, всеки трети българин едвам свързва двата края, само че всеки трети член на ГЕРБ има нов апартамент и нова къща за посетители, тъй като краде от вашите пари - спестявайки от налозите и крадейки от парите, които ни дава Европа. Всеки трети българин от ГЕРБ има топло местенце, непокътнато единствено за тях “, сподели депутатът от Българска социалистическа партия Весела Лечева във Велико Търново. „ Има опция! Заедно с българския народ изградихме и обсъдихме Визията за Европа и къде е мястото на България в Европейски Съюз. Заедно с вас заявяваме на всички над един милион наши почитатели, които гласоподаваха на парламентарните избори за нас, и на още повече недоволни български жители – има опция. Нека да дадем късмет с номер 18! “, сподели тя, представена от glasove.com.

 

18 дни преди датата на европейските избори, БСП-Велико Търново откри предизборната си акция.

В парка „ Никола Габровски “, където преди 128 години се събират десетина делегати от социалистическите дружинки в района, с цел да дадат началото на Българската социалистическа партия, пристигнаха стотици членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия от цялата област за честването.

В празника участваха претендентите за евродепутати Деница Златева и Цветелина Пенкова, членът на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Крум Зарков, народните представители Весела Лечева, Кристина Сидорова, Валентин Ламбев и Явор Божанков, регионалните ръководители на Българска социалистическа партия във Велико Търново и Габрово – Петко Тюфекчиев и Николай Григоров, кметове на общини, ръководители на общински препоръки.

„ Ако смятате, че идеалите, за които са се борили създателите на Българска социалистическа партия преди 128 години, са се трансформирали - лъжете се. Ние и до ден-днешен се борим за социалност, взаимност, правдивост и пълноправие. Важно е да се усещаме горди и почтени европейци, а не второ качество жители. И даже второ качество български жители: тези, които живеят в столицата и се радват на големи средства, предоставени за развиване на града им, и тези на село, които сами се дефинират като „ забравени от Бойко “, сподели във Велико Търново претендентът на левицата за европейските избори Деница Златева. По думите й, изборът на 26 май е значим за това в каква посока желаеме да се развива България и в каква посока желаеме да се развива Европа.

Деница Златева уточни, че следва тежък и сложен избор, който се състои в това каква ще бъде Европа, в която желаеме да живеем. „ Дали желаеме да сме равни жители с всички останали поданици на ЕС; дали желаеме нашите деца да живеят и да имат опция да учат в Европа, само че да се върнат в България; дали желаеме нашите родители да имат почтени старини и да имат почтени доходи; дали желаеме нашите дребни и междинни компании да се развиват и да уголемяват пазарите си “, изброи Златева.

„ Ако желаеме да дадем опция на всеки български жител да има равни права и благоприятни условия – не да имаме богоизбрани и „ бойкоизбрани “ българи, дано всички да излезем и да гласуваме, след 18 дни с бюлетина номер 18 за победа – да си върнем страната, да променим Европа и България! “, прикани Златева.

„ Борим се за идеята от ден на ден млади българи да остават в родината си и да търсят своето професионално и академично развиване тук. Обещавам ви, че ще стартираме да се връщаме към България, тъй като това е нашият дом, тук са нашите корени “, сподели претендентът за евродепутат Цветелина Пенкова.

 



 

„ Българите би трябвало да се освободят от страха, че някой от горната страна може да ги мачка; от страха, че страната им ще изтече сред пръстите; от страха, че няма ярко бъдеще в България “, съобщи Крум Зарков. Според него, справедливостта значи отмъщение и да не може 1 % от популацията да владее благосъстоянието на другите 99 %.

„ Справедливостта в европейски мащаб значи, че всеки един от нас би трябвало да се усеща европеец тук, в страната си. За да изравним стандартите си, с цел да реализираме равнопоставеността, за която приказват и за която са се борили в лозето на Габровски, ни би трябвало взаимност. За да продължи Европа, би трябвало да е лява и ние в България би трябвало да сме леви! “, сподели Зарков

Цветя и венци сервираха признателните жители пред паметника на Димитър Благоев и Никола Габровски. Празничната демонстрация беше допълнена от осъществявания на Розалия Желязкова и детска вокална група „ Пеещи камбанки “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапи
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР