> Снимката е илюстративнаН. Д. е признат за виновен и

...
> Снимката е илюстративнаН. Д. е признат за виновен и
Коментари Харесай

Съдът отказа предсрочно освобождаване на изверг, убил баба за 250 лева

 > Снимката е илюстративна
Н. Д. е приет за отговорен и наказан като малолетен за закононарушение по чл.116 ал.1 т.6 предл. второ и т.9 вр.чл.115 от Наказателен кодекс - за преднамерено ликвидиране на 77-годишна самотно живееща жена в село Змейово, осъществено по изключително непосилен за убитата метод, както и за обир на движимости на стойност 250 лв.. Пострадалата е била открита удушена на 1 ноември 2012 година в селскостопанска сграда.

Н. Д. е подал в Пловдивския апелативен съд тъжба против определение на Окръжен съд – Стара Загора, с което е оставено без почитание предлагането на Началника на Затвора гр.Стара Загора за предварително условно освобождение на ограничения от независимост, който към 21.01.2020 година е имал излишък от изтърпяване на присъдата в размер на единадесет месеца и един ден.

Апелативен съд – Пловдив реши, че жалбата на Н. Д. е неоснователна, тъй като не е дал задоволително доказателства за своето коригиране и процесът на превъзпитание в мястото за отнемане от независимост би трябвало да продължи.

По делото е приложено и мнение от кмета на с.Змейово, община Стара Загора, обитаемото място, където е осъществено убийството, че жителите са с извънредно отрицателно отношение за " стартирането “ на Н. Д. от пандиза, поради събитията към убийството и метода на неговото осъществяване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР