Снимка: Вяра НюзГолям пожар беше на път да изпепели новоремонтираната

...
Снимка: Вяра НюзГолям пожар беше на път да изпепели новоремонтираната
Коментари Харесай

Голям пожар едва не изпепели сградата на Държавно горско стопанство-Осогово в Кюстендил

Снимка: Вяра Нюз

Голям пожар беше на път да изпепели новоремонтираната постройка на Държавно горско стопанство-Осогово в Кюстендил. Над 3 часа 4 противопожарни екипа на РСПБЗН-Кюстендил се бориха с огнената буря в съботния следобяд.

„ Сигналът за случая е подаден малко след 16,20 часа през вчерашния ден на тел. 112. Според в началото получената информация пламъците са тръгнали от заслон, който се е намирал наоколо до постройката “, сподели представителят на ОДМВР-Кюстендил Катя Табачка, оповестява Вяра Нюз.

Вследствие на запалването са унищожени заслон, към 100 куб. м дърва за огрев, дограма и изолираност от 40 кв. м.

Спасена е постройката от опожаряване, а аргументите за възникването на случая са в развой на изясняване. По непотвърдена информация най-вероятно големите пламъци са тръгнали от палене на сухи треви и шубраци.

В обществената мрежа позиция изрази и Тони Колев‎, който работи в Търговско предприятие „ ДГС Кюстендил “. В групата „ Аз съм от КЮСТЕНДИЛ ” той написа:

„ Хора, осъзнайте се, спрете да палите сухи треви и стърнища!!! От три седмици взаимно с РСПБЗН всеки ден гасим горски пожари вследствие нерегламентирано разчистване на площи посредством запалване, а през днешния ден (б.р. събота) за една численост щеше да изгори новоремонтираната постройка на ДГС-Кюстендил и ДЛС-Осогово! От толкоз години приказваме и дъвчем едно и също нещо, пишат се актове, не мога да схвана какви хора има… ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР