Снимка: ВМРОНа предстоящите местни избори във Варна ВМРО ще се

...
Снимка: ВМРОНа предстоящите местни избори във Варна ВМРО ще се
Коментари Харесай

На предстоящите местни избори във Варна ВМРО ще се яви самостоятелно

Снимка: Вътрешна македонска революционна организация

На идните локални избори във Варна Вътрешна македонска революционна организация ще се яви независимо, оповестиха от партията, написа novini.bg.

Ще има свой кандидат за кмет на града в лицето на хирурга-уролог Николай Евтимов, претенденти за районни кметове и листа за общински съветници.

Едно нещо желая да подчертая – ние толерираме преференциалното гласоподаване. Естествено лидер на листата ще бъде доцент Евтимов като претендент за кмет, това е по право. От тук нататък, от 2-рия до 51-вия, всеки да потвърждава своите благоприятни условия, сподели на конференция в клуба на Вътрешна македонска революционна организация в град Варна министърът на защитата и ръководител на ВМРО Красимир Каракачанов.

Регионални следизборни обединения не са изключени, призна Каракачанов, само че изрично няма да бъдат допускани с Движение за права и свободи или Българска социалистическа партия.

Във Варненска област са препоръчани кандидат-кметове в общините Провадия и Долни чифлик. В други две партията ще е в коалиция с НФСБ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР