Снимка УикипедияВодещият кандидат за новия пост главен прокурор на ЕС

...
Снимка УикипедияВодещият кандидат за новия пост главен прокурор на ЕС
Коментари Харесай

Терор и цензура в Румъния! Забраниха на смелата прокурорка Лаура Кьовеши да напуска страната и да говори пред медиите

Снимка Уикипедия

Водещият претендент за новия пост основен прокурор на Европейски Съюз Лаура Кьовеши е подложена на правосъден надзор в родината си Румъния, оповестява локалната преса, базирайки се на правосъдни източници, написа banker.bg .

Бившият началник на Националната дирекция за битка с корупцията е получила възбрана за овакантяване на страната.

Тя е била разпитвана в продължение на шест часа и половина. На излизане от следствието Кьовеши е декларирала, че към този момент не ѝ е позволено да беседва с медиите.

" Не ми е разрешено да споделям нищо за случилото се тук, през днешния ден или по този случай. Прокурорът по делото ми забрани да приказвам с пресата за преписката ", разяснила Лаура Кьовеши пред репортерите.

По думите ѝ дейностите на прокурорите са опит да ѝ запушат устата и демонстрират, че някои хора мощно са се обезпокоили от опцията да бъде определена на основен прокурор на Европейски Съюз.

Както е добре известно, Европейският парламент мощно поддържа Кьовеши за новия пост. Съветът на Европейски Съюз застана зад френския претендент Жан-Франсоа Бонер. В момента се организират неофициални договаряния сред двете институции, които би трябвало да дефинират кой ще е първият основен прокурор на Европейски Съюз.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР