Снимка УикипедияВластите в САЩ предоставиха охрана на директора на Националния

...
Снимка УикипедияВластите в САЩ предоставиха охрана на директора на Националния
Коментари Харесай

Антъни Фаучи, който предрече висока смъртност от COVID-19 в САЩ, е получил смъртни заплахи

Снимка Уикипедия

Властите в Съединени американски щати предоставиха защита на шефа на Националния институт по алергии и инфекционнни болести Антъни Фаучи, писа The Washington Post. Решението било взето поради закани към основния инфекционист на страната, съобщи offnews.bg .

Според изданието мнозина възприемат Фаучи, който е включен в основания от Тръмп щаба за битка с разпространяването на ковид, като кардинален човек, експерт в региона си. Неотдавна той предвижда, че броят на жертвите в страната може да доближи равнища между 100 000 и 200 000. 

Фаучи е апетитен за съперник на тактиката за справяне с заболяването на Тръмп. Неведнъж се е опитвал да убеди администрацията във Вашингтон да удължи изключителното състояние в страната, предупреждавайки за провалите, които може да нанесе пандемията, в случай че това не се случи.

Какви тъкмо са заканите не се оповестява. Както написа вестникът експертът е бил крикуван от последователите на по-либералните ограничаващи ограничения и възобновяването на бизнес активността. В същото време Фаучи се радва и на доста привъженици, в страната си той е легенда.

Самият Антъни Фаучи е отказал коментар по тематиката по време на брифинга в Белия дом в сряда.

" По този въпрос се обърнете към генералния контрольор на здравното министерство ", дал отговор Фаучи.

" На него не му е нужна защита, всички го обичат ", е бил коментарът на Тръмп.

Фаучи нееднократно опровергава изказвания на американския президент. Той беше индивидът, който обори изявлението на Тръмп, че ваксина против COVID-19 ще има до месеци или година. Ескпертът съобщи, че това може да се случи най-рано след година-година и половина.

Президентът и Фаучи влязоха в неприсъствен спор по отношение на тестванията за доказване на COVID-19. Докато Тръмп твърдеше, че тестуването на популацията върви доста добре, екпертът съобщи, че проблемите са големи и протоколът за тестване на пациенти е неуспех. Заради това специалистът беше упрекнат, че е „ тръгнал на война “ против Тръмп. 

79-годишният Фаучи оглавява Националния институт за алергии и инфекциозни болести от 1984 г. Той е измежду ръководителите на акцията против разпространяването на ХИВ през 80-те години в Съединени американски щати. Участва в екипа създал федералната тактика против ебола, зика и заканите с антракс. 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР