Снимка УикипедияПенсията в Русия ще се увеличи през следващите три

...
Снимка УикипедияПенсията в Русия ще се увеличи през следващите три
Коментари Харесай

Пенсиите в Русия скачат с 20% през следващите три години

Снимка Уикипедия

Пенсията в Русия ще се усили през идващите три години с съвсем 20%. Това разгласи шефът на ПФР (Пенсионния фонд на Русия) Антон Дроздов на съвещание на Генералния съвет на Федерацията на самостоятелните профсъюзи на Русия (FNPR), оповестява ТАСС.

" Бюджетът на пенсионния фонд беше признат в Държавната дума на първо четене. Там е заложено, че през идващите три години пенсията ще пораства над инфлация и ще скочи с съвсем 20% за три години. И това ще се случи до 2024 година, сподели той.

На 23 октомври Държавната дума одобри на първо четене проектобюджета на Пенсионния фонд на Русия (ПФР). През 2020 година се планува индексирането на осигурителната пенсия за неработещите пенсионери с 6,6%. Средно тя ще възлиза на 16,4 хиляди рубли (450 лева). Предвижда се обществената пенсия да бъде индексирана със 7% през 2020 година и приблизително тя ще възлиза на 10 320 рубли (280 лева).

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР