Снимка УикипедияНезависимият столичен общински съветник Борис Бонев коментира действията на

...
Снимка УикипедияНезависимият столичен общински съветник Борис Бонев коментира действията на
Коментари Харесай

Борис Бонев: Борисов е срам за България. Обидно за интелекта е да му слушаш празните приказки и оправдания

Снимка Уикипедия

Независимият столичен общински консултант Борис Бонев разяснява дейностите на държавното управление в битката с ковид и икономическите последици от него. Вчера министър-председателят даде поредна конференция от началото на разпространяването на вируса, заяви fakti.bg .

В профила си във фейсбук Бонев написа:

" Борисов е позор за България! Обидно за интелекта е да му слушаш празните приказки и оправдания, до момента в който изяснява какви стопански ограничения ще предприеме страната. Дори при толкоз значима тематика, отново не е в положение да си събере мислите и да изпрати ясни и съответни послания. Срам ме е, че човек с толкоз самовлюбено, плахо и некадърно държание ни ръководи толкоз дълго.

Когато министър председател афишира стопански ограничения, той наложително би трябвало да бъде съответен, стегнат и вдъхващ доверие. Вместо това, първите 13 минути от изявлението му минаха в това да ни се кара, да прави тъпи смешки, да подронва престижа на други хора, да се прави на афектиран, да се изяснява по какъв начин всички са били хвалили ограниченията ни... След което обяви половинчати ограничения, които надали ще оказват помощ на хилядите, които остават без приходи.

През последните седмици бяхме очевидци на обръщения на същински държавници към нациите им. Дори вчерашното (бел. ред. - онзиденшното) послание на Борис Джонсън беше в границите на 5 минути и всяка дума отправяше ясно обръщение към британците. Там нямаше съпоставения с Роналдо, само че имаше увещание, че нацията ще се оправи. И за слепите би трябвало към този момент да стане ясно, че ни ръководят несъответстващи и неуки хора. "

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 2 секунди) Рейтинг: 70895 | Одобрение: 35760 Борисчо доста вярно но ти по този начин изясни за какво българите го избират непрекъснато и го харесват, тъй като виждат личния си левъл в него. Няма по какъв начин някой с образован човек да изберат тъй като в България мисленето се санкционира от ранна детска възраст. Българският народ сигурно е измежду най-простите в света, въпреки да живее на най-хубавото място.  НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР