Снимка УикипедияФутболната звезда Златан Ибрахимович шокира феновете си в САЩ

...
Снимка УикипедияФутболната звезда Златан Ибрахимович шокира феновете си в САЩ
Коментари Харесай

Златан просълзи Америка: Бях беден и гладен, но обичах живота си

Снимка Уикипедия

Футболната звезда Златан Ибрахимович шокира почитателите си в Съединени американски щати по време на последното си изявление. Шведът дойде в Америка като огромна и добре платена звезда, само че става известно, детството му по никакъв начин не е било елементарно.

Златан е дете на босненец и хърватка, емигрирали в Швеция, с цел да търсят по-добър живот, написа Блиц.

" Майка ми и татко ми бяха чистачи. Работеха доста, само че парите бяха малко. Имаше дни, в които нямахме нищо за ястие. Баща ми пиеше и постоянно в хладилника имаше повече бира в сравнение с храна. Бяхме небогати, само че аз не упреквам родители си за това. Те правеха всичко за нас и поради тях в този момент съм това, което съм. Отраснах на място, което тук наричате гето, само че за мен е хубаво като небето и го обичам. Футболът беше единственото хубаво нещо в детството ми и той ме избави от това да стана нарушител ", разяснява Ибрахимович.

Шведът бе запитан дали преди години в действителност е откраднал колело, с цел да отиде на подготовка.

" Да, само че ме хванаха. Казах им, че ми би трябвало единствено за малко. Че съм го взел назаем ", спомни си с усмивка Ибрахимович.

Звездата сподели още, че към момента не е имал проблеми в Съединени американски щати, само че заплаши локалните да не го провокират. 

" Можете да извадите човек от гетото, само че гетото от индивида - в никакъв случай. Ако някой в Лос Анджелис ми се направи на забавен и не ме пусне в ресторанта си, ще го купя и ще го трансформира в паркинг ", пошегува се Златан.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР