Снимка УикипедияБетонно парче се откъртило от фасадата на жилищен блок

...
Снимка УикипедияБетонно парче се откъртило от фасадата на жилищен блок
Коментари Харесай

Бетонно парче се откърти от фасада на блок в центъра на Перник

Снимка Уикипедия

Бетонно парче се откъртило от фасадата на жилищен блок на централната улица " Кракра " в Перник, оповестиха от общината. Пострадали няма. Районът е отцепен, заяви ръководителят на общинския инспекторат Красимир Трайков, представен от Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Община Перник е направила инспекция през 2018 година на здания с евентуално рискови фасади и падащи детайли от тях, посочи общинският пресцентър. Сред тях е бил и блок 25 на ул. " Кракра ". Към шефовете на трите входа в жилищния блок са били направени рекомендации да се обрушат всички компроментирани сектори от мазилката и след това да се възстановят, както и да се обрушат бетоновите плочи на терасите. Със заповед на кмета са указани периоди за осъществяване. Предписанията обаче са били изпълнени само във вход " Б ".

За несъблюдение на заповедта на кмета другите двама домоуправители подлежат на санкция от 1000 до 5000 лева, прецизира пресцентърът.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР