Снимка: pixabayВъоръжен нападател простреля и рани тежко двама заместници на

...
Снимка: pixabayВъоръжен нападател простреля и рани тежко двама заместници на
Коментари Харесай

Нападател простреля тежко двама помощник-шерифи в Лос Анджелис

Снимка: pixabay

Въоръжен нападател простреля и рани тежко двама заместници на регионалния шериф на Лос Анджелис, до момента в който те седели в патрулната си кола късно нощес.

Нападението е било снимано на видео от камера за сигурност, ситуирана на прилежаща метростанция, съобщи Ройтерс. Видеокадрите бяха публикувани от полицейското ръководство. На тях се вижда по какъв начин обвиненият доближава паркираната полицейска кола в град Комптън и стреля с револвер към страничните прозорци без предизвестие и без да е предизвикан, след което бяга от мястото.

Ранените помощник-шерифи - 24-годишен мъж и 31-годишна жена - имат многочислени рани и са в болница в сериозно положение след незабавни интервенции. Нападателят към момента се търси. Единият от ранените е дал незадълбочено изложение на обвинения като тъмнокож мъж, сподели полицейски представител на конференция през днешния ден.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова в Туитър за смъртна присъда на нападателя, в случай че двамата ранени служители на реда починат от раните си. Помощник-шерифите са приключили образованието си в полицейската академия едвам преди 14 месеца, добавя Асошиейтед прес.

Кметът на Лос Анджелис Ерик Гарсети осъди нападението, добавя ТАСС. " Моля се за здравето на двамата помощници на шерифа ", сподели Гарсети, наблягайки, че чиновниците на реда в целия окръг безстрашно правят работата си по обезпечаването на публичния ред, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР