Снимка pixabayЕдно от най-популярните интериорни дизайнерски решения в последните години

...
Снимка pixabayЕдно от най-популярните интериорни дизайнерски решения в последните години
Коментари Харесай

3D самозалепващи тапети – лесен и евтин начин за пълна трансформация на интериора

Снимка pixabay

Едно от най-популярните интериорни дизайнерски решения в последните години включва потребление на за стени. Пазарът предлага солидно многообразие от типове и дизайни, само че сякаш по-предпочитани са декорите, имитиращи тухлена стена. Тухленият тапет имитира зидария и се употребява за съвсем същите цели, за които се употребява и самата зидария.

Фрагменти от оголени зидове основават чувство за сигурност и сигурност. Освен това тапетите с 3Д изображение са ефикасен метод да придаде експресивност на интериора, а също и да се реализира образно зониране на обещано помещение. И след всичко казано до тук, следва да обобщим, че този тип декоративна обшивка е евентуално най-евтиният и бърз метод да се реализира всяка от набелязаните цели.
Предимства на декорацията със самозалепващи се тапети
В случай че имате опция да избирате сред същинска зидария и нейната реплика, би трябвало да знаете, че същинската тухлена стена не постоянно превъзхожда изкуствено основаната. В огромна част от случаите, изключително в градските жилища, е невероятно да се покаже зидарията, намираща се под мазилката, тъй като такава просто липсва. Стените са от панелни плоскости.

Невъзможно е да се построи и същинска тухлена стена, само че за сметка на това с тапетите 3D може да се реализира:
Реновация на пространства с дребна площ, без да се понижава наличното пространството;Самостоятелно осъществяване на ремонта – не е нужно да се търси специалист;Спестява се потребността от пазаруване на подобаващ за дизайна материал;Възможност да се работи даже върху слаби структури, които не биха издържали тежестта на тухления зид;Бързо осъществяване на ремонта при доста сгънат бюджет.
Декоративните самозалепващи се тапети от магазин се радват на голяма известност, поради множеството техни преимущества. Както новодомците, по този начин и наемателите на квартири, могат да употребяват този неповторим дизайнерски метод, с цел да основат многообразие от стилове в своя дом. Тапетът 3D дава шир на креативната фикция, само че по-интересното е, че какъвто и жанр да се търси, резултатът е постоянно налице.
Бързо, елементарно и оптимално чисто осъществяване на ремонта
Един от главните плюсове на този украсителен строителен материал, е опцията да се осъществят всевъзможни креативен планове, без да се търси занаятчия или строителна бригада. Това освен редуцира фрапантно времето за осъществяване на ремонта, само че и пести доста време. В множеството случаи реновацията би могла да се извърши в границите на един ден.

Друг основен фактор за избора на самозалепващи тапети с триизмерно изображение е чистотата, която съпътства всеки стадий от реновирането на съответното пространство. При работа с този прелестен украсителен детайл не се употребяват никакви строителни материали, в това число лепило. Самозалепващата основа на тапета улеснява построяването на „ подправени ” тухлени зидове, освен това без да се подвига прахуляк и да се натрупат строителни парчета.

Единственият инструмент, нужен за полагане на 3D самозалепващи тапети е макетният нож. В някои случаи ножът може да се размени с ножица, стига дебелината на плоскостите да го разрешава. Режещите принадлежности вземат участие в разкрояването на обособените листове, с цел да могат те  да заемат формата на основата. Понякога се постанова тапетът да се реже към електрически контакти и ключовете за осветлението.
Отлична топло и шумоизолация
Тапетите със самозалепващ тил се срещат в голям брой разновидности във връзка с дебелината. Някои са напълно тънки, направени от мека и гъвкава пластмаса, а други са с по-голяма дебелина. По-плътните модели са направени от пенопласт, и те са идеалното средство за топло и шумоизолация на пространствата.Тапет от въпросния тип няма да ви радва само с привлекателната си визия, само че и с по-ниските разноски за отопление през зимата и климатизация през лятото.

Той е съвършеното решение за облицоване на в допълнение построени дървени и други загради. На процедура тази обшивка е единствената, която може да се употребява без ограничавания по повод здравината на основата, заради напълно ниското тегло на материала. Лекотата на листите разрешава да се поставят даже върху неравни повърхности при цялостна убеденост, че няма да се отлепят след време.

* обява

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР