Снимка: PexelsВъв Великобритания повече от 2/3 от населението ще се

...
Снимка: PexelsВъв Великобритания повече от 2/3 от населението ще се
Коментари Харесай

Над 2/3 от британците готови да се ваксиниират

Снимка: Pexels

Във Англия повече от 2/3 от популацията ще се имунизират против Ковид-19. Хората на Острова са извънредно въодушевени.

Проучванията демонстрират, че повече от 2/3 от тях ще се имунизират. Първите дози са разпределени сред огромните лечебни заведения, където ще стартира имунизацията. Жителите на старческите домове са оповестени като безспорен приоритет, тъй като се счита, че са най-уязвими “. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България “ по Нова телевизия кореспондентът на „ 24 часа “ в Лондон Павлина Трифонова.

Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 16334
Тя изясни, че една от тези ваксини може да се трансферира сред контейнери единствено 4 пъти. Това създавало и компликации в дистрибуцията на медикамента.

Медиците във Англия също ще са измежду първите, които ще получат имунизацията на „ Пфайзер “. Третата група пък ще е тази на хората над 80-годишна възраст. Важно било да се изясни на обществото по какъв начин да премине през този развой.

„ Сложната скица за преместване на контейнерите затруднява прехвърлянията. Възможно е това да докара до проблеми. Контролният орган в страната оцени освен имунизацията, само че и методите на доставка, с цел да не може никой да каже, че имунизацията не е качествена “, описа Павлина в утринния блок " Здравей, България ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР