Снимка PexelsСлед дългата пауза, операта в Сидни подновява представленията, след

...
Снимка PexelsСлед дългата пауза, операта в Сидни подновява представленията, след
Коментари Харесай

Започват пак спектаклите в операта в Сидни

Снимка Pexels

След дългата пауза, операта в Сидни възобновява представленията, откакто ги прекъсна през март поради пандемията от COVID-19, заяви ТАСС.

Премиерата на " Веселата вдовица " ще е във вторник пред аудитория, лимитирана до 75 % от потенциала. Зрителите би трябвало да носят маски, предава Българска телеграфна агенция. 

" Да се върнем в залата, беше доста вълнуващо ", сподели пред Агенция Франс Прес художественият шеф на операта Линдън Терасини.

" Мисля, че тази година и другите опери ще отворят доста бързо и феновете ще се върнат в залите ни с вяра ", добави той. 

Представленията на закрито не бяха строго неразрешени в Австралия от няколко месеца, само че операта в Сидни остана затворена поради увеличаващо се локално огнище на болестта през декември.

Заразените с новия ковид в Австралия са 28 400 от началото на пандемията. В страната има 909 смъртни случая от Ковид-19 при население от към 25 милиона.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР