Снимка PexelsСАЩ въведоха днес санкции кубинския министър на отбрната Алваро

...
Снимка PexelsСАЩ въведоха днес санкции кубинския министър на отбрната Алваро
Коментари Харесай

САЩ наложиха санкции на кубинския министър на отбраната и на подразделение на вътрешното министерство на Куба

Снимка Pexels

Съединени американски щати вкараха през днешния ден наказания кубинския министър на отбрната Алваро Лопес Миера и против особено поделение на кубинското вътрешно министерство поради хипотетични нарушавания на човешките права при потушаването на антиправителствените митинги в Куба този месец, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Финансовото министерство на Съединени американски щати съобщи, че наказателните ограничения засягат министъра на революционните въоръжени сили на Куба военачалник Алваро Лопес Миера и подразделението на специфичните сили на вътрешното министерство.Санкциите съставляват първите съответни стъпки на държавното управление на американския президент Джо Байдън за оказване на напън върху кубинското комунистическо държавно управление в миг, в който американски конгресмени и представители на кубинската диаспора в Съединени американски щати приканват Вашингтон да показва по-сериозна поддръжка за най-големите митинги в Куба от десетилетия.Бързината, с която американското държавно управление приготви нови наказания, е спомагателен сигнал, че Байдън надали скоро ще смекчи метода на Съединени американски щати към Куба, откакто неговият предходник Доналд Тръмп отстъпи от политиката на историческо възстановяване на връзките сред двете страни, която водеше държавното управление на Барак Обама.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР