Снимка PexelsОвен Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои

...
Снимка PexelsОвен Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои
Коментари Харесай

Труден ден за няколко зодии, успешен за останалите

Снимка Pexels

Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които следва да решите дружно със своя обичан човек, а в карен случай - поединично. Но за това в този момент просто не си заслужава да мислите. Звездите предлагат да живеете в днешния ден и да получите от него най-много наслада и удоволствия. 
 
Телец
Ден, в който съществено би трябвало да се замислите, до какъв брой съществени са тези връзки, които сте привикнали да цените толкоз доста. Откриващите се вероятности наподобяват изумително примамливи и мъчно устоявате на съблазъна да поемете по нов път, като откриете чиста страница с живота си. Главното, което в този миг чакат от Вас звездите е, убеденост св себе си. Правейки извод, отхвърлете подозренията и престанете да се оглеждате обратно, тъй като подозренията няма да доведат до нищо хубаво. В деловите връзки се подгответе за упоритост, граничеща с настъпателност, а в персоналните следва да покажете безгранична миролюбивост.

Близнаци
Днес яснотата е изключително значима, по тази причина би трябвало колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите точно това, което сте желали да кажете, и че хората вярно Ви схващат. Ако не извършите това, поражда сериозна заплаха от спорове. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани от Вас писма по електронната поща, а в диалозите деликатно обмисляйте това, което желаете да кажете, преди да си отворите устата. В последна сметка Вие ще бъдете възнаградени за своята далновидност и предвидливост.

Рак
Макар че началото на деня няма да е богато на събития, Вие ще сте неспокойни. Причина за безпокойствие в действителност има - скоро ще се обясни, че Вашите позиции не са по този начин надеждни, както е изглеждало по-рано; приятелите също не са надеждни, а обичания човек - не по този начин обичан. Не бързайте! Обстоятелствата през днешния ден не са задоволително удобни, само че огромна част от подозренията Ви са подбудени от характерното разбиране на света, което Ви е свойствено през днешния ден. Трябва да се направи пауза, да се отсрочи решаването на значими въпроси и да сте внимателни в изявленията си. Скоро ще разберете, че нищо не е по този начин неприятно.

Лъв
Утрото ще се ознаменува с избрани триумфи, само че е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задания чак към обяд. През деня ще бъдете изцяло подготвени да излезете пред всички. Не се учудвайте, в случай че имате възприятието, че вместо измежду обществото, сте излезли на циркова сцена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията денем ще изискват от Вас не дребна устойчивост, геройство, а също и да следвате законите и работния проект. Ако се опитате да минете единствено с автентичност, нещата може да приключат с прочувствено разтърсване...

Дева
Напрегнат ден. Личните връзки навлизат в комплицирана фаза и с цел да се стигне до сериозен спор, е задоволителна единствено дребна искрица различие. Конфликти ще има даже и при най-хармоничните двойки. Впрочем, опитните Деви ще съумеят да потушат разгорелия се пожар, с помощтта на дипломатически хитринки. Не си правете някакви комплицирани проекти за този ден: вероятността да съумеете да ги реализирате, не е задоволително огромна. Пестете силата си и не започвайте огромни работи. По-добре се ограничете с ежедневните грижи.

Везни
В очите на близките търсете състрадание, а не удивление. Все-пак в миналото, когато Ви се наложи, би трябвало да знаете, към кого можете да се обърнете. Едновременно с това ще си изясните, кой единствено ще подвига пара, без да направи нищо потребно.

Скорпион

Когато стане дума, какво обичате най-вече, при започване на листата се оказват загадки, ребуси и на първо място - интриги. Затова в случай че някой има нелепостта да се надява, да Ви надхитри, излъже или манипулира въпреки и за секунда, ще можете да му дадете да разбере напълно на бързо и без да Ви мигне окото, че по този начин не става., а и че няма никакъв късмет.

Стрелец
Опитайте се през този ден да не усложнявате прекомерно това, което става сред Вас и индивидът, по който въздишате всяка нощ. Днес ще бъдете склонни към дълбоки размишления, и би било идеално, в случай че съумеете да избегнете депресията.

Козирог
Днес ще Ви осени озарение или ще Ви стане известна някаква служебна информация. Възползвайте се от това мъдро. Тази информация може да окаже доста въздействие на плана, в които сте ангажирани, и която ще Ви трансформира от бег-вокал в същинска суперзвезда. Готови ли сте за светлината на прожекторите. Задръжте това, което знаете, още няколко дни, и подтиснете изкушението с един скок да изпреварите съперниците. В края на крайщата, от къде знаете, че и те не разполагат със същата информация?...

Водолей
Постъпките Ви ще се костват на заобикалящите недомислени и екстравагантни. Наблюдават Ви неоправдателно и с интерес, а напълно не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е напълно очевидно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или най-малко да Ви даде някакъв потребен съвет. Отношенията с обичания човек ще станат по-хладни. Днес сте заети единствено и само със своите проблеми, а Вашата „ половинка ” ще се държи като непряк човек. При това денят ще се окаже извънредно удобен за креативна активност и у доста от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят непредвидени гении. Денят ще бъде обвързван с огромни триумфи на новото занятие.

Риби
Определете своите цели и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите стремежи, или да изпитва Вашето самообладание. У Вас може да възникне прелъщение да отговорите със единодушие и да изчакате, с цел да видите какво ще стане, само че и не се опасявайте да се откажете, в случай че това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР