Снимка: Pexels70 процента от българите ще прекарат Коледа в тесен

...
Снимка: Pexels70 процента от българите ще прекарат Коледа в тесен
Коментари Харесай

Проучване: 70 процента от българите ще прекарат празниците в тесен семеен кръг

Снимка: Pexels

70 % от българите ще прекарат Коледа в стеснен фамилен кръг. Това сочат данни от национално представително изследване на организация JTN, оповестява " Нова телевизия ".

Близо 80% пък са дали отговор, че ще посрещнат Нова година у дома. Само 4 на 100 ще бъдат сами по празниците, поради пандемията. 

Повече от половината българи са решили да купят дарове на до четирима души. Най-много хора са отделили сред 100 и 250 лв. за изненади за околните си. 20% са решили да похарчат по-малко от 100 лв. за всички дарове. Козметика, книги, облекла и техника са измежду най-желаните покупки. 

И още от проучването. Преди да стане ясно, че рестриктивните мерки остават в действие и за празниуците - Над 40 на 100 дават отговор, че биха чествали освен със фамилията си, само че и с другари. Приблизително същият % биха пътували при близки или на отмора. А в случай че заведенията отворят - една четвърт от хората биха отбелязали празниците там.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР